Matušková navštíví Waldu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Matušková navštíví Waldu!

Vdova Matušková zavzpomínala na svého manžela.
Vdova Matušková zavzpomínala na svého manžela. (archiv Blesku)

V těchto dnech přilétá do rodné země vdova po zpěvákovi Waldemaru Matuškovi (†76) Olga (68). 

Její první kroky povedou na pražský Vyšehrad, k hrobu jejího muže, který zemřel před osmi lety. „Určitě zamířím za Waldou. Pak mě čeká řada návštěv a také vystoupení.

Jedno nich bude v sobotu 24. června na nádvoří Karlštejna,“ prozradila magazínu Aha! TV Matušková. Právě kastelán slavného středočeského hradu Jaromír Kubů (64) byl u ní letos na jaře na Floridě na návštěvě. „A teď mu tu návštěvu vrátím,“ smála se Olga. 

Na video s Olgou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
22. 6. 2017 • 18:47

To je už fakt hrůza a děs. Ne že by články ze zdejší pisálkovské dílny kdy za něco stály, ale jakž takž zkrátka celkem i odpovídaly bulváru - drby a jedna paní povídala, klasika. Když pominu hrubice... Ale poslední rok, hlavně poslední měsíce to je fakticky hnus a samá zhovadilost - nejsou to témata, nejsou to články, pár narychlo sesmolených stylisticky nedaných krátkých trapných vět plných nehorázných hrubic O NIČEM. Které "celebritě" ujel vlak, které frnklo letadlo, která TAJNĚ přifrčela do Prahy za veletajným obchodem a stihla předttím pozurážet kdekoho.. a nechala na Floridě božského Jardouška... která se dva týdny nevytlačila do WC tudíž je smrtelně nemocná, která se vychrápala s stotisícím dědkem a stala se ještě větší sereblitou... ne, to je už fakt zu moc, je vidět, že v té redakci sedí opravdu primitivové a nadržení uslintaní šerední slimáci s nedokončenou pomocnou školou... AHA! je žumpa všech žump a ta stará hydra co to vede patří do klece...

popokatepe...@...
22. 6. 2017 • 13:31

Tak měl chudák Walda nějaký čas klid a zase ho přijde otravovat. Je fakt, že se Olina o něj starala, ale opravdu ho cíleně a hnusně přebrala. On si na ni dlouho zvykal, měl ji rád, i když věděl, že vztah s ní je fatální chyba v jeho životě osobním i pracovním. Nechtěl přijít o syna, ztratil dost dětí, tak se nechal vláčet podle nebohého rozoumku své manželky. To jsou fakta, která vědí mnozí, znala jsem Waldu od doby, kdy přišel do Prahy. Dnes zajímá ještě dost lidí, ale ona by se neměla prezentovat veřejně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.