Režisér Adamec: Málem ho zruinovala špatná investice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Režisér Adamec: Málem ho zruinovala špatná investice!

Jiří Adamec (67) si uvědomil až po roce, že tato investice je moc náročná...
Jiří Adamec (67) si uvědomil až po roce, že tato investice je moc náročná... (Foto: ara)

Úspěšný režisér Jiří Adamec vlastní dva nádherné domy. Jeden u nás v České republice v Dejvicích, jeden v krásném americkém Miami. Oba domy si rodina naplno užívá a miluje. Adamec, ale neměl vždy šťastnou ruku a rozhodl se investovat peníze do bytu, který je málem zruinoval…

,,Byt v Miami jsme koupili v romantickém opojení. Viděli jsme jich před tím možná čtyřicet a když jsme vyjeli z hlavní silnice US 1 na Williams Island, už se nám nechtělo vyjet ven. Překrásné místo, úžasný byt, přímo na břehu Atlantiku…A veškeré služby a vybavení ,,Community“ jako z pohádky.

Zatemnělý mozek a vypnutá kalkulačka v něm, kterou jsme si v opojení zakázali brát v potaz. Až po roce jsme si spočítali, že naši usměvaví laskaví sousedé disponují zcela jistě jinými rodinnými rozpočty. Bydlela tam ve vedlejším domě například Whitney Houston, byt tam má realitní firma pana Babiše, bydlí tam špičkové americké osobnosti z oblasti showbyznysu a sportu. A Adamcovi z Prahy.

Tak jsme to nakonec potichu zabalili, když jsme poměrně dost finančně vykrváceli,“ přiznal Adamec ve speciálu Blesku.Jejich prudce hubnoucí bankovní konto je nakonec donutilo k tomu, že vysněný byt Jany Adamcové museli prodat. Později koupili o 30 kilometrů dál nádherný dům, který sice nemá přímý výhled na oceán, ale luxus to je pořádný.

Na video s Janou Adamcovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
9. 7. 2017 • 15:18

Kur va, a já pořád myslel, jakej je Adamec superman. Všechno zvládá, ve všem se mu daří. No, snad aspoň uživí ten luxusní dům v Americe. Může si zpívat: já na to mám!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.