Camilla se rozvádí s Charlesem: Alkohol, výhrůžky a vulgarity! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Camilla se rozvádí s Charlesem: Alkohol, výhrůžky a vulgarity!

Manželství Charlese a Camilly spěje ke konci.
Manželství Charlese a Camilly spěje ke konci. (Foto: ara)

Manželka prince Charlese trne hrůzou! Ve strachu o vlastní život si Camilla najala rozvodové právníky a doufá, že nedopadne stejně, jako Charlesova první manželka.

Manželské neshody Charlese a Camilly totiž začínají nápadně připomínat konec jeho prvního manželství. „Diana také psala dopisy svému právníkovi a přátelům, všechny varovala, že Charles možná něco udělá s jejími brzdami u auta, aby zdánlivě zemřela při nehodě. A všichni víme,jak to dopadlo,“ uvádí šíp.deník.cz.

Camilla Parker-Bowlesová doufá, že toho ví na manžela tolik, že by si nedovolil jí ublížit, ale v klidu rozhodně není. „Moc dobře ví, jak krutý umí být, když s někým skončí,“ prozradil zdroj z královského paláce. O tom, že jejich manželství není ideální, svědčí i fakt, že každý z manželů obývá jiné sídlo.

Dopřávají si tak odpočinek od společných hádek, které jsou u nich časté a pěkně ostré. Camilla se totiž snaží nabýt klidu v životě pomocí alkoholu, ale přilévá tak jen další olej do ohně. „Od té poslední hádky, ke které došlo asi před měsícem, do sebe Camilla pořád nalévá jen gin s tonikem, pivo a víno,“ prásknul ji jeden ze zaměstnanců.

Vévodkyně je v manželství natolik nešťastná, že nemá ani přehnané finanční nároky. „Bojí se toho, že Charles udělá něco strašlivého. Proto ten návrh na rozvod. Nejraději by si vzala peníze a utekla,“ dodal zdroj.

Video: Svatba Diany a prince Charlese

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Milla
12. 2. 2022 • 22:44

Bral si ji proto že ji moc miluje a konečně je šťastný,taky proto že nečte Aha.O Dianině smrti víme všichni totéž,pokud neskáčeme někomu na špek.A jak se cítíte vy když vidíte čemu jste schopný věřit?

Milla
12. 2. 2022 • 22:42

Těžko byla Diana někdy zamilovaná do Charlese,maximálně do titulu princezny z Walesu.Ale jelikož byla Charlesovi (dlouhodobě)nevěrná až od léta 1985 kdy už měl Harry skoro dva roky v klidu věřím že jsou oba jeho.Hloupým řečem o nehodě nevěřím ani jako,královská rodina se i k těm kteří si to nezaslouží chová až moc hezky.

Milla
12. 2. 2022 • 22:38

Spíš vám.On je moc šťastný a vy moc ...

Milla
12. 2. 2022 • 22:36

Ona to to taky pořád je láska,to se jen vy necháte tahat od Aha za nos,že.

Milla
9. 5. 2021 • 03:50

Blemc.Chtěli jsme se trefit do wc ale skončilo to tady,milí čtenáři.Vaše Aha.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.