Krampol nebude mít klid: Hádky o miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krampol nebude mít klid: Hádky o miliony!

Poslední chvíle Hanky a Jirky ve starém bytě.
Poslední chvíle Hanky a Jirky ve starém bytě. (Foto Aha! – David Kundrát a Martin Přibyl)

Změna adresy moc nepomohla. Jiří Krampol, který za tři týdny slaví 79. narozeniny, stále nemá dořešené bydlení. Herec totiž chce zpět peníze, které do bývalého bytu v Pařížské ulici vrazil. 

Podle informací deníku Aha! jde o částku okolo 2 000 000 korun, což není žádná almužna. „Jirka nechal už před čtrnácti lety dělat kuchyň na míru, parapety, podlahy, které si pochopitelně nemohl odvézt do nového bytu v Kaprovce, kde teď žije. Taky nechal v bytě lustry. Chce alespoň něco z toho od majitelky domu zaplatit,“ prozradil Krampolův kamarád.


Sám herec na otázky kolem bydlení moc odpovídat nechtěl. „Do čtyř do rána jsem točil, potřebuju si vydechnout,“ řekl unaveně. „Navíc o tom ani nemohu mluvit, protože to řeší právníci,“ dodal. Je si prý ale vědom toho, že spor se může dlouho vléct. „My se odvoláváme, druhá strana se taky odvolává. Snad se to vyřeší,“ uzavřel téma byt v Pařížské ulici Krampol.

Proč změnili adresu?
Jiří Krampol se nastěhoval do Pařížské před 14 lety. Platil nájem 15 800 Kč, před rokem domácí podala návrh zvýšit ho na 35 000 Kč, což bylo pro Krampolovy nepřijatelné. Začátkem dubna se odstěhovali za roh do Kaprovy ulice, kde mají podmínky mnohem příznivější. Tahanice s bývalou domácí ale trvají stále.

Na video s Jiřím Krampolem se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ellenic
21. 6. 2017 • 22:36

Viděla jsem nějaké fotografie z bytu, ale 2 miliony ani náhodou. To by byla za 2 miliony hotová rezidence a ne to, co tam zůstalo . Navíc před 14 lety pořízeno, nějaké opotřebování, užívání . Chápu, že by se jim miliony hodily, ale v tomhle případě tedy nevím. Lustry si mohl vzít, stačilo je jen sundat, siláků měl přistěhování dost .

anavi942
21. 6. 2017 • 22:13

Pronájem co platili, tak ten se běžně v Praze pohybuje za větší panelákový byt,či byt v novostavbách, takže se ani majitelce nedivím...a investice dva miliony se mi zdá přehnaná, ale to je jasné, že je to nadsazené. Běžný důchodce by v centru bydlet nemohl. Tak ať se v novém bytu daří .

defakto
21. 6. 2017 • 21:26

... není to tak dávno , co se psalo o tom , že se Jirka chystá do Francie navštívit Belmonda . Od té doby je ticho po pěšině , copak Belmondo nepřijímá ?

britva
21. 6. 2017 • 18:52

a za kolik je to bydlení v Kaprově ulici ? tam to taky není levné. možná Krampol nepočítal, že bude žít tak dlouho a teď má problém

karelka
21. 6. 2017 • 16:49

Nevím jestli pan Krampol si nespletl dobu, dávno již v socialismu nežije a jestli celé roky bydlel v cizím bytě a strkal do vylepšení peníze, je to jeho věc a naopak bych ho nechal vše vyklidit a dát do původního stavu.Takový pracháč s titanovejma zubama a za celý život neměl pár desítek tisíc na svůj byt, nebo dům???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.