Seriál Ulice před prázdninami: Velké změny a komplikace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Seriál Ulice před prázdninami: Velké změny a komplikace!

Břicho Lenky se maskovalo nejen kyticí, ale musela se před kamerou stavět do speciálních úhlů.
Břicho Lenky se maskovalo nejen kyticí, ale musela se před kamerou stavět do speciálních úhlů. ( Foto archiv TV Nova)

Před prázdninovou pauzou nekonečného seriálu Ulice vytáhla TV Nova trumfy. Tím největším bude svatba Lenky Zahradnické (32), kvůli které se všichni zapotili. Za všechno mohlo její těhotenské bříško.

Poslední díl letošní sezony uzavře už v pátek veselka Otíka v podání Filipa Rajmonta (39) a Lenky Zahradnické coby Hedviky. „Natáčeli jsme v půvabném penzionku v Jesenici, byly Velikonoce a venku bylo sotva deset stupňů, nebylo úplně hezky a my jsme hráli léto,“ zavzpomínala na natáčení herečka, která byla pro štáb ještě větším problémem než počasí.

Byla v šestém měsíci těhotenství, a proto měli kostyméři a kameramani plné ruce práce. „Zvolili jsme volnější šaty a břicho jsem zakrývala většinou kyticí,“ prozradila herečka fígl, který měl zatajit její požehnaný stav. Svatba je ale jen pomyslná třešnička na dortu. Do konce týdne na diváky Ulice čeká mnoho novinek a překvapení. 

Co na diváky ještě čeká před letní pauzou?

Poprvé v seriálu
Janka Ledeckého (54) si diváci jako porotce show Tvoje tvář má známý hlas tak oblíbili, že ho Nova obsadila i do Ulice. Jako seržant Veselý už začal zasahovat do života Simoně (Pavla Tomicová) a Rudolfovi (Václav Kopta). „Mám za sebou spoustu hraní v divadle a v muzikálech, ale v žádném seriálu jsem nikdy nehrál, a to už mi je docela let. Všechno je jednou poprvé. Když mi řekli, že budu hrát skromného sympatického multimilionáře, říkal jsem si, že to není špatný,“ okomentoval roli Ledecký.

Zažije vášnivou noc
Šárka Vaculíková (30) se jako Adriana chystá do Jihoafrické republiky a do odletu jí zbývá už jen pár dní. I když se na cestu už pěkně dlouho těšila, opouštět Ulici se jí najednou moc nechce. Za všechno může radní Robert (Vuk Čelebić), do kterého se zamilovala. Dojde i na postelovou scénu. „Mně tyhle scény vůbec nevadí. Měla jsem vždycky štěstí na partnery, a dokud mám co ukazovat, tak s tím nemám problém, naopak,“ přiznala herečka.

Anna Klausnerová
Do Ulice přijde nová posila, mladá herečka Anna Klausnerová (19), která si zahraje sestřenku Filipa Maléře (Marek Salvet) a nastěhuje se k Maléřovým. Postava Marcely je skromná dívka a talentovaná tanečnice, která si jde tvrdě za svým snem stát se baletkou. Skrývá ale bolestné tajemství, které nebude snadné vyslovit. „Marcela je velmi cílevědomá holka, která ale neměla lehké dětství. Svoje tajemství rozkryje postupně, svěřovat se se svým trápením pro ni nebude snadné. Já jsem naštěstí doma nezažila to, co ona, a neumím si představit, jak bych se s tím vyrovnávala,“ přiznala začínající herečka.

58 dní pauzy
Poslední díl Ulice před prázdninovou pauzou odvysílá televize Nova v pátek 23. června a na nové si diváci musí počkat až do 21. srpna, kdy opět poběží každý všední den v obvyklém čase.

Na video s Jankem Ledeckým v Ulici se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.