Pomeje přišel o prachy od kamaráda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pomeje přišel o prachy od kamaráda!

Jiří Pomeje bojuje s rakovinou hrtanu.
Jiří Pomeje bojuje s rakovinou hrtanu. (Daniel Černovský)

Jiřího Pomeje (52) prý rakovina hrtanu, s kterou už několik měsíců bojuje, přišla na půl milionu korun. V minulosti mu finančně vypomáhal producent Pavel Pásek (49), který je jeho dobrým přítelem. Pásek ale řekl DOST a peněžní výpomoc už herci poskytovat nebude.

 

Peníze, které mu Pásek už dal, by se prý ani nedaly spočítat. I když má herec opět finančních problémů až nad hlavu, producent dal od něho ruce pryč, aspoň co se peněz týče.

,,Ano, jsme kamarádi a kamarádi si pomáhají. Podporuji ho myšlenkami, jsem něco jako jeho guru. Pořád mu vysílám pozitivní energii a to ho léčí…Já myslím, že co jsme se o tom bavili, je opravdu v nejlepších rukou, takže žádné peníze nepotřebuje. Někdy méně znamená více,“ sdělil producent časopisu Sedmička.

Pomeje má už plány vymyšlené, finanční injekci od kamaráda už tedy asi opravdu nečeká. ,,Jsem chlap! Nemohu dopustit, aby mě a naše dítě živila manželka,“ řekl Pomeje Blesku s tím, že zamíří na úřad práce.

Na video s Jirkou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
20. 6. 2017 • 14:37

I am shoking! Nemocný rakovinou chce pracovat? A kde chce pracovat?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.