Krize vztahu? Hrdlička o Plíškové: Aby mě neposlala do prd*le ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Krize vztahu? Hrdlička o Plíškové: Aby mě neposlala do prd*le !

Tenistce Karolíně Plíškové dělá její přítel Michal Hrdlička také manažera
Tenistce Karolíně Plíškové dělá její přítel Michal Hrdlička také manažera (Pavel Mazáč (Sport))

Vztah Karoliny Plíškové s Michalem Hrdličkou je zalitý sluncem. O svém chování však musí televizní sporťák občas hodně přemýšlet. Bojí se, že když se nechá moc unést, pošle ho talentovaná tenistka někam.

Ze sportovních výkonů své milé je Michal Hrdlička vždy nadšený. „Já jsem pokaždé hotovej,“ prozradil Blesku s tím, že to bývají skutečné nervy. Je jasné, že svou lásku se snaží co nejvíc podporovat, ale to nejde vždycky.

„Musel jsem postupně vypozorovat, kdy se to hodí a kdy ne. Aby mě neposlala do prd*le,“ prozradil Michal s tím, že se občas skutečně nechá unést. Jenže Karolíně Plíškové jeho chování evidentně vyhovuje, protože chce, aby s ní sporťák jezdil a podporoval jí. „Tenisový život není žádnej med,“ dodal Hrdlička s tím, že se snaží, aby alespoň občas přišla jeho milá na jiné myšlenky. A podle Karolíniných výsledků se zdá, že jim to spolu skutečně funguje.

Hrdlička vrká jako o život. Je zamilovaný a nakupuje šperky! Co říká o nové lásce?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
tenerife
19. 6. 2017 • 19:38

Jardo, také jste mě velmi pobavil,já mu tu upřímnou lásku vůbec nevěřím,dělá vše jen proto,aby byl do konce života zajištěn.

Cnerolka
19. 6. 2017 • 17:01

Váš komentář je opravdu trefný a hlavně vtipný-moc jsem se nasmála"napomádovanému zlatokopovy"

husakovodite
19. 6. 2017 • 14:27

Dělá to dobře. Život je krátkej, roky přibejvaj a než se sebe dělat přiblblýho sporťáka v TV. Takhle projede celej svět a ta pipina mu to ještě platí. A když bude chytrej, tak už do smrti nemusí máknout. Ha

marlen5
19. 6. 2017 • 13:23

Je to ubožáček, který neumí žít jinak než na účet své partnerky. Zřejmě si neuvědomuje, že když troubí do světa, že se musí ve svém věku teprve učit vhodnému chování, tak se někde v minulosti stala chyba. Kdyby se přestal vyhřívat na výsluní slávy svých partnerek, tak po něm neštěkne ani pes a moc toho taky asi neumí, tak kdo by ho živil. Velebnosti, to je hnus, jdu b. l. e. j. t !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.