Karel Šíp (72) PIKANTNÍ OSUD SYNA: RADÍ, JAK NA MILIONY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Karel Šíp (72) PIKANTNÍ OSUD SYNA: RADÍ, JAK NA MILIONY!

Šípův syn Karel Šíp mladší
Šípův syn Karel Šíp mladší (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, David Kundrát a archiv P. R. )

Narodili se se slavnými jmény, oba studovali práva a shodně se jim nevěnují. Karel Šíp mladší (36) radí jako finanční manažer, jak přijít k penězům, Patrik Rokl (50) se sice upsal hudbě jako táta Rudolf (†55), ale v pozici dýdžeje a moderátora. 

Matka mladšího Šípa, zpěvačka Marcela Holanová (66), si v průběhu synovy puberty hlavně oddechla, že její jediný syn nejde ve stopách slavných rodičů a dal se na dráhu finačníka. „Jsem moc ráda, že není zpěvák, ani bavič,“ říká vesele.

To táta Šíp, který před lety začínal jako muzikant, byl drsnější. „Nutil jsem ho do hudby a málem jsem mu tím zničil dětství. Zkrátka se pro ni nenarodil a já jsem to dlouho nechtěl vzít na vědomí,“ přiznal populární bavič z Všechnopárty po letech.

„Kájovi nešla matematika a šel z vlastní vůle na práva, jenže ho nebavila a nedostudoval je. No vidíte, a dnes dělá finančního poradce, což by mě v životě nenapadlo. A je v tom výborný,“ pochvaluje si dnes.

U syna Jana (14) z druhého manželství s Ivou Havránkovou (42) se možná pokračovatele dočká, protože Honzík hraje na kytaru i na klavír. Co ale mají otec Karel a syn Karel společné, je láska k fotbalu a ke sportu obecně.

Setkání u Gotta
Karel junior a Patrik se poznali před 17 lety na oslavě Páťových třiatřicátin, tedy Kristových let. S pobavením zjistili, co všechno mají společné. A slavili společně i letos v červnu, kdy měl kmotřenec Karla Gotta (77) »abrahámoviny«.

Letos 23. září to bude už 20 let, co legendární klavírista Rudolf Rokl (†55), jeden z nejbližších spolupracovníků Karla Gotta (77), podlehl po dlouhém boji rakovině. „S ním odešel i kus mé duše,“ řekl Slavík po pohřbu. 

Na video se Šípem se můžete podívat zde:

277588:gallery:true:true



Přečtěte si
ivoadler
17. 6. 2017 • 15:45

Jedno mají všichni společné - lásku k penězům.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.