Kadlčková v průšvihu: Opilá sejmula lyžaře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kadlčková v průšvihu: Opilá sejmula lyžaře!

Dominika Kadlčková bourala.
Dominika Kadlčková bourala. (Foto: pro Aha! photojan.cz)

Na Dominiku Kadlčkovou (30) praskl pořádný průšvih. Opilá modelka usedla za volant svého vozu a v pražské Trojské ulici nabourala do vozu reprezentanta ve skikrosu Radima Palána (30). Zatím to vypadá, že tahle nepříjemná událost může přijít krásnou blondýnku pořádně draho.

K nehodě došlo už 7.1, ale až teď vyplula na povrch. Kadlčková tehdy na sněhu nezvládla svůj vůz Audi A5, nabourala Palánovu protijedoucí oktávku. Podle lyžaře se navíc nepříjemnou situaci pokoušela vyřešit svým šarmem, to jí ale nevyšlo. „Usoudil jsem, že to nejde řešit bokem, a vytočil 158. Když jsem navázal spojení s operátorem, začala od nehody utíkat,“ uvedl naštvaný Palán pro Top Star.

Škodu na vozech policie odhadla na 400 tisíc. Krevní testy ukázaly, že kráska řídila s 1,97 setiny promile v krvi. Na těžká zranění naštěstí nedošlo, ale i tak se lyžař dožaduje ušlého zisku. „Připravilo mě to o velice atraktivní focení na Petříně, školení instruktorů na Červenohorském sedle a další náklady. Všechno se pohybuje v řádu statisíců korun,“uvedl lyžař.

Modelčini právníci mají na záležitost poněkud odlišný názor a argumentují tím, že hned za 14 dní po nehodě Palán vyhrál závod FIS. „Klientka uhradila poškozenému prostřednictvím pojišťovny veškerou škodu na automobilu, náklady spojené se zapůjčením náhradního vozidla, částečné náklady spojené s fyzioterapií a především nemajetkovou újmu ve výši 10 000 korun,“ uvedl advokát Kadlčkové Mgr. Pavel Čálek.

 Video: Kadlčková promluvila o anorexii a štíhlé postavě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.