Česká Miss 2016 Bezděková (23): Už jsem vyspěla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Česká Miss 2016 Bezděková (23): Už jsem vyspěla!

Thajská svatba na zkoušku Andrey Bezděkové
Thajská svatba na zkoušku Andrey Bezděkové (NAVARAFOTO.cz)

V únoru se misska dvakrát provdala ze svého dnes již expřítele Martina Švacha a nechala si předělat nos.

Andrea tvrdí, že se za poslední rok změnila a vyspěla, jak už ve svých názorech, tak i v chování. Spolu se svým ex vstoupila do sňatku v thajském projektu, který byl zaměřen na svatby.  Thajci pořádali svatební veletrh a tak oslovili i Andreu a jejího tehdejšího partnera.

Svatby byli rovnou dvě!

Jednou si své ano řekli během tradičního thajského ceremoniálu a druhý den v kostele před farářem. Všechno prý bylo víc než pohádkové. Pak ale přišel rozchod, i když se svým ex zůstali prý nadále přátelé.

Misska přerušila kvůli svému úřadujícímu roku studium na vysoké škole, kam se chce zase vrátit, protože má ráda sport, který je právě náplní jejího studia. Andrea studovala na FTVS a management sportu. Teď chce školu studovat dálkově, aby se mohla stále pohybovat v modelingu. Od rodičů má plnou podporu.

Dva měsíce po zisku korunky na plastiku!

Andrea Bezděková se o plastice svěřila AHA! pro ženy : „Co se týče úpravy nosu, jsem za to tak šťastná! Posílilo to nejen moje sebevědomí, ale cítím se i líp. Předtím jsem nesnášela svůj profil. Když jsem si měla stoupnout před foťák, měla jsem nervy. Hrozně nerada jsem o tom mluvila. Byla to věc, o které jsem věděla, že se jednou stane a já půjdu na operaci.“

Na video s Andreou Bezděkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.