Vdovec po Ivetě Bartošové (†48) Josef Rychtář: Válka o majetek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vdovec po Ivetě Bartošové (†48) Josef Rychtář: Válka o majetek!

Josef Rychtář
Josef Rychtář (Foto Aha! – Pavel Machan, Dan Černovský, ara)

Tu teď v rámci společného vyrovnání manželů řeší Josef Rychtář (59) s exmanželkou Darinou Novou (59). Ta ho má vyplatit z vily v Říčanech, kde sídlí jeho bezpečnostní agentura a kde mu patří jedna šestina. 1,3 milionu je ale pro vdovce po Ivetě Bartošové (†48) směšná částka.

Manželé jsou už sice rozvedeni, ale stále nemají vyřešené vlastnictví vily Helenka v Říčanech, které teď řeší soud. „S částkou 1,3 milionu, kterou mi tahleta komunistická bývalá manželka navrhla a snaží se mě okrást, rozhodně nesouhlasím. Proto jsem přes právníka řekl, že na to nepřistoupím a podal odvolání,“ prozradil deníku Aha! Rychtář. „V podstatě můj podíl z toho vyplývá nějakých 2,5 milionu a ty dostanu, věřte tomu,“ řekl Josef rázně. Darina Nová má ale jiný názor. „Tu částku určil soudem určený soudní znalec, já jsem do toho nezasahovala. Rozhodnutí soudu respektuji. Ale není to zatím ukončené,“ okomentovala celou záležitost.

Na video s Josefem Rychtářem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...


Rychtář se cítí hodně ukřivděný. „Nenechám se okrást. V podstatě jsem na tom domě bez nároku 28 let makal a dřel. Bývalá manželka si za dobu našeho manželství jezdila do zahraničí na dovolený, užívala si a všechno jsem financoval. Nevidím jediný důvod, proč bych se měl spokojit s tím, že ji to přiřkne soud za nějakou takovouhle směšnou částku. Tak to teda ne!“ prohlásil. „Byl bych rád, kdyby se to co nejdřív vyřešilo,“ dodal s tím, že si je vědomý toho, že jakmile se s manželkou vyrovná, musí se odstěhovat a přesunout i svou bezpečností agenturu. „Určitě jsem na tom přemýšlel a řeším to,“ přiznal.

Konec pekla?!
Větší zájem na společném vyrovnání majetku než Josef má určitě Darina. Kvůli tomu, že musí žít s vdovcem po Bartošové v jednom domě, už dvakrát došlo k jejímu fyzickému napadení, po kterém byl Rychtář soudem dvakrát vystěhován.



Přečtěte si
ellenic
15. 6. 2017 • 19:54

Opět potvrdil, co je za dementa . V domě, který Darina má po rodičích se roztahoval hodně dlouho a teď je mu 1,3 milionu málo. Měl by být zticha, stáhnout paty, vypadnout a neotravovat svým blbým ksichtem Darinu. Kam dohnal Ivetku svým chováním, víme, mohla žít, kdyby měla dobrého chlapa a ne takového vola . Chybou je, že mu patří ta jedna šestina v domě .

setroseuros
13. 6. 2017 • 17:37

Poradne ji zmastil ! Takhle vypadala casto pri nem i Iveta.Proto tak brecela v Capech s makem.😦 A dvakrat ho uz vystehovali a porad je tam ? Kral podminek na podminku! P.S. Dum po jeho odchodu by si mela dat pani poradne prekontroovat. Vsude budou jiste plostice. I Ivetu pry porad smyroval v jejim dome . 👎😠

kozinozka
13. 6. 2017 • 13:26

Ti, co slouží Satanovi, vždy žijí tak dlouho, "jak je třeba".

6010
13. 6. 2017 • 12:08

Také se divím, že jsou na Rychtáře soudy krátké.Vždyť ten měl již dávno sedět, až by zčernal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.