Ze Zedníčka je ženáč, s Paulovou to táhne dál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ze Zedníčka je ženáč, s Paulovou to táhne dál!

2004, Listopad - Knír narostl a Pavel skončil v posteli s Janou Paulovou. V divadelní hře Bez předsudků.
2004, Listopad - Knír narostl a Pavel skončil v posteli s Janou Paulovou. V divadelní hře Bez předsudků. (Foto pro Blesk – Hana Kousalová a archiv Blesku)

Oženil se na Floridě, ale Janu Paulovou neopouší. Jak život má dnes Pavel Zadníček?

Známý komik a herec Pavel Zedníček je se svou ženou Hanou Kousalovou už krásných 14 let, ženit se sice příliš nechtěl, ale jeho současná žena po tom velmi toužila. Vzali se letos na Tři krále na Floridě, na písečné pláži v kruhu svých blízkých. Do St. Petersburgu na Floridu jezdí manželský pár již několik let a vždy se tam rádi vrací. Manželství je pro Pavla spíše papírovou formalitou ale jak sám říká: „To víte, ženy. Já bych se bez oficiálního papíru obešel, ale ony to mají rády.Taky už nejsem nejmladší a jednou mě bude muset někdo pochovat…tak ať to udělá moje žena. Zní to lépe než přítelkyně. Ale teď vážně. Nikdy neříkej nikdy!“

Pavel Zedníček rozhodně už nepomýšlí na potomky, má velké pracovní vytížení, buď v domovském divadle Kalich, ale také cestuje po celé ČR v rámci různých divadelních představení.

S manželkou je 14 let, s Janou Paulovou to táhne už 23 let!

S oblíbenou herečkou Janou Paulovou hraje Pavel už od roku 1994, kdy se v pražském divadle ABC, setkali  na prknech ve hře Natěrač. To že spolu jsou častěji, než se svými partnery Pavel potvrdil i pro nedělní Blesk. Herecká dvojce je velmi oblíbená v televizní, i divadelní tvorbě.



Přečtěte si
ivoadler
4. 7. 2017 • 16:32

Kolik mu je vlastně let? To AHA cudně zamlčelo. U Kousalové ostatně taky. Ne nadarmo je to v rubrice Trapasy. Připadá mi opravdu trapné, že jsou spolu tak dlouho a nedokázali se vzít. Vypadá to, že si svého vztahu neváží.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.