George Clooney (56) se stal otcem: Dvojčátka zrozená v luxusu za čtvrt milionu na den! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

George Clooney (56) se stal otcem: Dvojčátka zrozená v luxusu za čtvrt milionu na den!

George Clooney a Amal Clooney
George Clooney a Amal Clooney (Foto Profimedia.cz, ara)

Když už jejich caparti stráví dětství v luxusu, tak ať je to od samotného narození! George a (56) Amal (39) Clooneyovi neváhali za kliniku, v níž přišla na svět jejich dvojčátka Alexander a Ella zaplatit čtvrt milionu korun za den!

Místo obyčejného nemocničního lůžka komfortní »letiště«, na zdi obří širokoúhlá televize, v privátní koupelně vana jako pro obra, k snídani uzený losos a případně i lahev prvotřídního šampaňského. Charakteristiky, na které by klienty mohly lákat nejlepší hotely světa, patří klinice Chelsea and Westimenster, resp. jejímu luxusnímu křídlu, v němž v úterý porodila paní Amal.

Rodil i princeznu
Žena hollywoodského štramáka měla v nemocnici, která disponuje vlastní galerií i koncertním sálem, dokonalý servis. Porodní asistentka jí byla k dispozici 24 hodin denně a na porodním sále se jí ujal Guy Thorpe-Beeston, gynekolog královské rodiny, který vévodkyni Kate (35) pomohl přivést na svět princeznu Charlotte (2). Teď si může »odškrtnout« další celebritu.

Vtipálek George
Amal porod zvládla bez problémů, jí, Alexanderovi i Elle se daří dobře. A tak se zdá, že velký den Clooneyových byl nejnáročnější pro hlavu rodiny. „George je pod sedativy, ale během pár dnů by se měl zotavit,“ vzkázal hercův mluvčí Stan Rosenfield. Šlo samozřejmě o vtip.
A že je Clooney v dobrém rozmaru, dokázal i krátkým videem, v němž před pár dny zdůvodňoval svou neúčast na udílení humanitárních cen v Jerevanu. „Rozhodně bych tam byl, ale kdyby má žena mezitím porodila, už nikdy bych neodvážil vrátit domů,“ vzkázal.

Takhle si je představuje expert
Kráska po mámě,
štramák po tátovi
Má oči po mámě! Ten nos, to je jasný táta! Podobné spekulace jsou zbytečně, protože ač slavní rodiče své drobečky ještě neukázali, v dnešní době není problém jejich podobu poměrně přesně odhadnout pomocí moderních technologií. Uznávaný forenzní specialista Joe Mullins vytvořil podobu Elly a Alexandera díky aplikaci, která na základě rysů a fyziognomie rodičů »vyplivne« tváře jejich dítek. Ella podle Mullinse zdědí Amalinu krásu, Alexander by zase měl být fešák po Georgovi. Obě dvojčata pak pochopitelně budou mít po rodičích temně hnědé oči.

Na video s fešákem Georgem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
skp705
8. 6. 2017 • 16:47

Nase porodni pokoje vypadaji mnohem lepe, akorat mame nafukovaci vannu, ktera vypada jako clun. Rodi v nich bohate I chudobne rodicky, narkomanky, bezdomovkyne...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.