Emoce a slzy v Prostřeno: Jsem GAY, přizná Petr | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Emoce a slzy v Prostřeno: Jsem GAY, přizná Petr

Soutěžící Petr své přiznání propláče!
Soutěžící Petr své přiznání propláče! (FTV Prima)

Během svého večera na sebe nejmladší účastník aktuálního Prostřena práskne svou sexuální orientaci. Pobrečí si také nad nevydařeným vztahem i zpackaným studiem. To bude chtít panáka!

"Já to tajil 4 roky a už to chtělo pryč. Já jsem vítěz v psychice," oznámí před soupeři benjamínek Petr s tím, že je gay. O jeho orientaci prý dosud nikdo z jeho okolí nic neví, zvláště má strach z reakce milované babičky.

VIDEO: Přiznání Petra rozpláče, co na to asi řekne okolí?

Video se připravuje ...

Během "slzavého údolí" zmíní hostitel i zběhnutí ze studia na umělecké škole a zlomené srdce z nedávného rozchodu. "Tahleta situace byla velice emocionálně silná, zasáhla nejen mě ale i ostatní," okomentuje to zdravotní sestra Monika a začne našeho uplakánka utěšovat hlazením a slivovicí!


VIDEO: V tomhle díle budou emoce doslova stříkat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
6. 6. 2017 • 14:56

Byli u nás vnoučata, čachtali se na zahrádce v bazénku, vyfotil jsem je nahý a dal na rajče. Sledovanost nevídaná. Jsem možná trochu pedofilní. Vytrubuju to do světa? Ne! Zato gayové to furt vytrubujou do světa. A co takoví zoofilové nebo nekrofilové? Vykřikuje někdo do světa svou sexuální orientaci? Ovšem hovada homosexuálové na sebe musí upozorňovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.