Fičák u Žilkové: Chystá se veselka, ruší se dovča! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Fičák u Žilkové: Chystá se veselka, ruší se dovča!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Foto Aha! – Daniel Černovský)

Žilková se stane trojnásobnou babičkou a k tomu ještě půjde na svatbu své matce (93). Manžel Martin Stropnický žije politikou a na dovolenou se proto nepojede. 

Veronika Žilková (55) bude slavit nejen druhého potomka své dcery Agáty Hanychové (32), ale také děťátko osvojeného syna Honzy Herclíka. Veronika bude letos trojnásobnou babičkou! Honza Herclík čeká svého potomka již v průběhu následující dvou týdnů. Dcera Agáta Hanychová potěší svou maminku letos v září a Kryšpín bude mít sestřičku. "Udělají ze mne takovou zvláštní babičku," říká herečka k rodinné situaci.

 

Maminka Veroniky Žilkové si ve svých krásných 93 letech našla přítele. Poznali se v Sokole a svou lásku nechávají volně kvést na znovuobnoveném přátelství. O svatbě prý uvažují, ale maminka se zatím musí rozmyslet, protože přítel je o čtyři roky mladší. "Proč ne, láska kvete v každém věku," zasmála se v Blesku Žilková.

Manžel Martin Stropnický (60) je podle slov manželky druhým nejoblíbenějším politikem a proto jí nevadí, že se bude nyní soustředit na nadcházející podzimní volby a letošní dovča u moře "padá".


VIDEO: Žilková podezírala Stropnického z nevěry, dusila jeho ochranku!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
ellenic
8. 6. 2017 • 14:12

-bello- Ať nás Bůh chrání od všeho zlého a od Stropnického na Hradě zvlášť . Tyhle zprávy jsem četla tento týden už jednou a je mi úplně jedno, že nepojedou na dovolenou, jejich problém. Však ona ty ministerské peníze roztočí jinak. Ty modré šaty by slušely každé jiné ženě, ale u ní je to jedno, co má na sobě, zůstane pořád jen Žilkovou. Vkus nemá, tedy ještě jsem si nevšimla .

-bello-
7. 6. 2017 • 12:18

ivoadler Agáta a Prachař jsou nereprezentativním vzorkem pro takový argument.

-bello-
7. 6. 2017 • 10:35

Já ten článek nechápu ! Proč si myslí stará Žíla, že z ní udělají " takovou zvláštní babičku ?" A proč si furt přidává frčky za osvojené děti? Ten osvojený je ten samý , co od ní utekl a nechtěl se k ní se svou taky osvojenou sestrou už znát? A Strop, že je 2. nejoblíbenější politik? A ... " se bude nyní soustředit na nadcházející podzimní volby ?" --- Bude fičák! Místo trenýrek budou vlát na Hradě zplihlý tanga starý Žilkový

ivoadler
6. 6. 2017 • 15:00

Je jim přáno, jen ať se rozmnožují. Pořád lepší Prachařové? než nějací Dežové.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.