Karel Gott: Kvůli zánětu na kapačkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karel Gott: Kvůli zánětu na kapačkách!

Karel Gott na Slovensku nevystoupil.
Karel Gott na Slovensku nevystoupil. (Foto pro Aha! – Jakub Ludvík, matejovsky-povleceni.cz, ara)

Benefiční koncert Karla Gotta (77) ve slovenských Ladcích byl zrušen. Slavík opět skončil na kapačkách. Tentokrát kvůli zánětu dutin a horních cest dýchacích.

V sobotu odpoledne měl vystoupit na benefičním koncertu na hoře Butkov u Ladců nedaleko Považské Bystrice. V pátek se ale na stránkách místní fary, která koncert pořádá, objevily informace o zrušení koncertu. „V dopoledních hodinách dne 2. 6. 2017 jsme obdrželi zprávu, že zpěvák Karel Gott z náhlých zdravotních důvodů (hospitalizace) na koncertě nemůže vystoupit,“ stojí na webu.

A co na to Gottova tisková mluvčí Aneta Stolzová?  „Z důvodu zánětu dutin a horních cest dýchacích musel pan Gott zrušit své vystoupení v Ladcích. Hospitalizován ale není,“ vysvětlila pro Aha!. Slavík v pátek jen strávil několik hodin v pražské Všeobecné fakultní nemocnici. A kvůli zhoršujícímu se zánětu dýchacích cest mu lékaři provedli i kompletní vyšetření. Gott byl už na středečním koncertě znatelně unavený a podle vlastních slov ho odzpíval na půl plynu.

Gott po koncertě mezi fanoušky: S manželkou jen zářil!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
13. 6. 2017 • 00:08

diodaa Možná na zánět průdušek v kapačkách ATB dostává proto, že ATB dělají ve střevech paseku a on má střevo ufiklé, má dietu , protože střeva nepracují normálně, tj. trpí nadýmáním atp. a kdyby měl ATB per os , zlikvidovala by už tak minimum té mikroflory, co mu tam zásahem a ozařováním zůstala.Stejně asi užívá probiotika si myslím.A lidi s touhle Dg. asi to mají s ATB stejný. Takže nejen dělník, al ei člověk po operaci střev a ozařování.

vigela
4. 6. 2017 • 18:56

Umění odejít.

diodaa
4. 6. 2017 • 13:40

Jo dělník musí makat i když má chřipku a teplotu. Jo to Kája ten má rýmyčku, a jde na kapačky. A obyčejnému člověku antibiotika v kapačkách nedají pokud není v bezvědomí. Inu ke každému stejný metr, máme to skvělou demokracii.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.