Herec Jiří Hromada vyděsil lékaře: Kila mu ohrožují život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herec Jiří Hromada vyděsil lékaře: Kila mu ohrožují život!

Jiří Hromada
Jiří Hromada (Aha! – Martin Hykl, Martin Přibyl, Marek Pátek, ara)

Sklidil od lékařů bandurskou. Herec a dabér Jiří Hromada (58), prezident Herecké asociace (HA), dostal v nemocnici pěkně vynadáno. „Musím zhubnout,“ přiznal Hromada Aha!. Tloušťka ho ohrožovala na životě.

Hromada šel ihned po předání Cen Thálie letos v březnu na plánovanou operaci kýly. Běžně hodinový zákrok se ale kvůli jeho tloušťce protáhl na neuvěřitelných šest hodin. „Dostal jsem vyhubováno. Musel jsem dokonce odstoupit z funkce prezidenta HA a mám nařízeno věnovat se jen a jen svému zdraví,“ prozradil herec Aha!.„Dostal jsem na to čtyři měsíce. Až budu zase docent, tedy budu vážit do sta kil, ozvu se,“ dodal s humorem Hromada.

Už jednou to dokázal. V roce 2011 měl 184 kilogramů a musel chodit o holi, aby ho vůbec nohy unesly. Za dva roky zhubl téměř 90 kilo. Vůli tedy Hromada určitě má. Všichni kolegové věří, že neblahý jojo efekt dokáže překonat. Jeho práci v asociaci si zatím kolegové rozdělili. „Jiřího nyní zastupuje celé prezidium, tedy dvanáct lidí,“ vysvětlil herec Zdeněk Hruška (45). Herecká asociace tedy dál pracuje. „Připravuje se volba nového prezidenta, ale termín ještě neznáme. Jirkovi samozřejmě držíme palce,“ dodal herec.



Přečtěte si
ellenic
4. 6. 2017 • 11:27

Vůli má, ale kde? Už jednou dost zhubl, kolem 90 kil a vypadal dobře , nyní je zase vykrmený, prostě hrůza. Dívám se na pořady o lidech s morbidní obezitou na TLC kanále, to by se měl Jiří Hromada podívat, kam až se lze dopracovat . Všechno je to v hlavě a v sebekázni .

britva
4. 6. 2017 • 11:18

homohromada sádla

majojo
4. 6. 2017 • 10:50

Tak jak? Hromada vyděsil lékaře nebo lékaři vyděsili Hromadu? Udělejte nám v tom jasno, ..sííím!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.