Gott je nemocný, zrušil koncert! Víme, co se děje... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Gott je nemocný, zrušil koncert! Víme, co se děje...

Karel Gott zrušil vystoupení na Slovensku.
Karel Gott zrušil vystoupení na Slovensku. (Foto Aha! – Karel Kopáč, David Malík, Michal Protivanský, archiv K. Gotta)

Na benefičním koncertu na Slovensku měl zítra vystoupit Karel Gott, ale nevystoupí. Pořadatel akce v Ladcích tvrdí, že Mistr je hospitalizován. Aneta Stolzová tuto informaci popřela, ale potvrdila, že Gott skutečně má zdravotní obtíže. Co mu tedy je?

„V dopoledních hodinách dne 2.6.2017 jsme obdrželi zprávu, že zpěvák Karel Gott z náhlých zdravotních důvodů (hospitalizace) na koncertě nemůže vystoupit. Karla Gotta nahradí zpěvačka Helena Vondráčková. Děkujeme za respektování a pochopení této změny,“ stojí na webu.

Informaci o Gottově hospitalizaci Gottova mluvčí Aneta Stolzová nepotvrdila. „Z důvodu zánětu dutin a horních cest dýchacích musel pan Gott zrušit své vystoupení 3. června v Ladcích na Slovensku,“ uvedla pro Blesk, který zjistil i to, že zpěvák skutečně navštívil Všeobecnou fakultní nemocnici na Karlově náměstí, kde mu lékaři provedli kompletní vyšetření.

Gott po jeho velkém koncertě mezi fanoušky: S manželkou jen zářil!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sugarbitter
9. 6. 2017 • 14:22

Všechno je jinak, jak informuje jedno staré-známé moudro. Ale stejně si někteří myslí, že snědli všechnu moudrost světa. Karlovi asi nebylo pomoci, jelikož od přírody je l naprogramován tak, aby zpíval do své smrti. Měl ale tušitt, že zvládnout vše na výbornou prostě ani nejde,jelikož tací se nerodí.Pokud někdo tvrdí opak, tak podvádí. Vždy je někde něco, co člověk nezvládne,když je v něčem přehnaně horlivý, a tak někde musí šidit / a to i své bližní/ Tohle je tedy tak, jak to i být muselo,a pokud nějaká kritika, tak měla kdyžtak přijít o mnoho let dříve, teď se na ni vykašlete.

arnostarno...@...
8. 6. 2017 • 15:00

Opravdu je to senilní člověk nechápu proč nám ho neustále strkáte pod čumák to je jako s tou bartoškou dokola a dokola až ji a ted budou mít lidi pný zuby což se asi už stalo.. co je naněm tak hezkého že ho podstrkuje te lidem vždyt je to starý chlap k terej už pro nikoho nic neznamená a nikdy neznamenal jen to že zpíval ale to není sám těch lidí je víc a nikdo o sobě nedává vědět jako ten to stařešina dost přestante trapné apokud má zem,řít tak at zemře stejně ho nic nezachrání rakovina je rakovina a přebyteční a nemocní stouto nemocí nemaj šanci KONEC /ENDE/

klara23_
7. 6. 2017 • 14:25

TRAPNÉ je predevsim nekonecné lhani a mlžení p.Gotta, jeho štět..Ivany, mluvní Stolzove, i BUHVIPROC bulvarnich medií....kdo ma aspon trochu selskeho rozumu (ti stastnejsi mozna i informace) tak vi, ze jedine pravdive slovo je zde METASTAZE, presneji JSOU, nepruchodnost strev? prelozeno zasazena streva, dýchací problemy? prelozeno zasazeny plíce.....NEZASLOUŽÍ SI KONEČNĚ FANOUŠCI MISTRA I ČTENÁŘI JINAK OTRLÝCH MÉDIÍ ZNÁT PRAVDU?? Co je to za trapnou českou vlastnost že o něčem se nesmí mluvit !? ač všichní ví oč jde??

ararat
6. 6. 2017 • 17:33

nic proti němu,ale už je to únavné,Gotte měl bys skončit,z tím,nebo pudeš a už se nevrátíš

domino22
5. 6. 2017 • 15:08

Pane Gotte, my víme že zpívání je Váš život... zpíváte krásně a nikdo Vás asi nedokáže nahradit... ale, měl byste být trochu soudný a zamyslet se nad sebou.... nebo chcete umřít na jevišti jako věra Špinarová ????? To se opravdu nedokážete smířit s myšlenkou, že už nebudete stát před obecenstvem ?? Copak jste si už toho uctvívání za celýživot neužil dost ??????? Asi nemám právo Vám mluvit do života, ale nechápu Vás .... co ještě chcete dokazovat ?? A komu ????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.