Sexy Andrea Verešová: Odhalila bradavky i ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Sexy Andrea Verešová: Odhalila bradavky i ...

Andrea Verešová nechala pod šaty vykouknout bradavky
Andrea Verešová nechala pod šaty vykouknout bradavky (profimedia.cz)

Oblečená neoblečená. Andrea Verešová (36) byla opět středem pozornosti všech mužů i žen. Během přehlídky odhalila vše, co mohla.

„Tentokrát ve stylu podmořský svět. Jsem ráda součástí tak velkolepé módní show,“ svěřila modelka, která byla hvězdou čtvrteční módní přehlídky návrhářky Natali Ruden (47). „Andrea vypadala naprosto božsky a v děrovaných bílých šatech předvedla svou skvělou postavu. Šla prostě s kůží na trh,“ svěřil jeden z návštěvníků akce. Slovenka si je svých dokonalých křivek dobře vědoma a umí to prodat. V šatech totiž ukázala nejen svá pevná prsa a bradavky, ale během chůze také všem přítomným odhalila, jaké si pro večer oblékla kalhotky...

Video: Trapas Verešové! Přišla ve stejných šatech, jako figurína ve výloze!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
3. 6. 2017 • 16:32

Má, na silikonech, dvě! A to ještě netušíš, co vykoukne pod sukní mezi těma kozíma hnusnýma haksnama zítra! Schválně, jestli tě to porazí!☺Mně ne, má tam šulína, pinďoura, baba jaga kostnatá šeredná stará! Je z ní prostě chlap! Zlej hnusnej primitivní nadutej starej chlap.

ivoadler
3. 6. 2017 • 11:18

Já to tušil! Má bradavky!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.