Trápení Rottrové: ROZVOD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Trápení Rottrové: ROZVOD!

Rodina Marie Rottrové se otřásla v základech.
Rodina Marie Rottrové se otřásla v základech. (archiv Blesku)

Rodina Marie Rottrové (75) se otřásla v základech! Po dlouhých letech odešel zpěvaččin syn Vít (51) od manželky Tamary (42), se kterou má dvě děti. Rodinná idylka skončila ze dne na den. Co se tedy stalo?

Podle informací týdeníku Sedmička Totiž Vítek zplodil dítě s jinou o mnoho let mladší ženou. Jejich situaci tedy vyřešili rozvodem, který se jim podařilo ututlat. To oceňují hlavně jejich synové, kteří studují na konzervatoři.

Pro Tamaru byla manželova nevěra obrovským zklamáním, ale otřepala se z toho. Jejím přítelem je v současnosti Vítek Fiala, který nikdy nebyl ženatý a je bezdětný. Zajímavé je, že Fiala je i kmotrem jednoho z jejich synů. Nicméně Tamara s Marií Rottrovou i nadále udržuje přátelské vztahy a to je dobře.

Video: S Marií Rottrovou jsme strávili celý den

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
3. 6. 2017 • 00:18

Maruška ( odjakživa jí říkám " Maluška " / mě nikdy zpěvem neoslovila a nikdy si ji nepouštím.Kdysi se říkalo, že tatínkovi 1. syna zahejbala s tatínkem svého 2. syna.Takže nic v rodině novýho. Beru to jako docela podraz, když chlap opouští manželku, s níž toho dost prožil a nabrnkne si " young thing " Zajímalo by mě, proč má tak blbě implantáty. Kvůli skusu, dásním ? Bůhvíproč je má tak mimo.Zubaři za tohle nemůžou

eisenbieger
1. 6. 2017 • 20:15

tak mama ma pretazenej tachometr v rozkroku a porad ji to kouka z voci , ta si to jednou za tyden prubne votom zadna

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.