ROZVOD? Manželství Vondráčkové a Plekance je prý v troskách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

ROZVOD? Manželství Vondráčkové a Plekance je prý v troskách

Podepsaly se rodinné problémy za špatným výkonem Tomáše Plekance?
Podepsaly se rodinné problémy za špatným výkonem Tomáše Plekance? (Foto: Profimedia, Pavel Machan, Mári a Rušinová)

Ohledně Lucky Vondráčkové a Tomáše Plekance se začínají objevovat spekulace, že jejich spokojené manželství prochází krizí. Co tedy nasvědčuje tomu, že se mezi nimi »něco« děje?

Na to, že se mezi slavným párem se cosi děje upozornil web sip.denik. cz. „Jakoby se v jejich spokojené domácnosti něco dělo, ale ani jeden nechce prozradit co,“ uvádí web a upozorňuje na špatný výkon Tomáše Plekance při posledním mistrovství světa.

„Zlé jazyky tvrdí, že se musí v manželství Lucky a Tomáše něco dít. Dokonce už se skloňovalo i slovo rozvod,“ uvádí sip.denik.cz a upozorňuje na pořekadlo, že starosti a problémy z domova se přelévají i do práce a to, že manžela Lucky Vondráčkové jsme viděli hrát i v lepší formě, je rozhodně pravda.

Video: Táta Lucky Vondráčkové mluví o jejím vztahu s hvězdou NHL Tomášem Plekancem.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kupec48
9. 5. 2018 • 19:48

Lucko, pokračuj dál v klidu a vůbec nereaguj na blbce.Oba dva jste skvělí a přeji vám jen to nejlepší . Brzy nashle na Kladně!!!

pomahatachranit
28. 2. 2018 • 23:48

Co to tady kecáte, Plekanec nebyl ženatej, žádnou rodinu neměl , nikdo žádnou rodinu nerozbíjel. Je trochu rozdíl rozbít rodinu, třeba s dětma, to je odporný, ale lidi se scházejí a rozcházejí, než se usadí a vezmou a založí rodinu, a Plekanec byl svobodný a LV taky, tak nelžete, trapná zlá Ewwo. Je to ubohý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.