Ordinace v ohrožení: Kvůli Zounarovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ordinace v ohrožení: Kvůli Zounarovi!

Martin Zounar jako doktor Bob Švarc.
Martin Zounar jako doktor Bob Švarc. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, TV Nova)

Otrava jídlem, opuchlý obličej, kolaps! To všechno Martina Randová (45) zažila jako bláznivá Heluš během natáčení včerejšího dílu Ordinace. Její proměna byla tak dokonalá, že herečka odrovnala i svého seriálového kolegu Martina Zounara (50).

Scéna, kdy Heluš leží opuchlá v nemocnici kvůli zkaženým ústřicím, má se tvářit zničeně a dokonce mluví o sebevraždě, se málem nenatočila. Zounar totiž nedokázal vydržet pohled na »zřízenou« herečku. „Nekontrolovaně u něj propukaly záchvaty smíchu a scéna se musela několikrát opakovat,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný člen ze štábu.

Scéna se přitom připravovala hodně dlouho. „Opuchlý obličej Heluš vytvořily maskérky zhruba za hodinu,“ svěřil očitý svědek natáčení. Veškeré líčení podle jeho slov probíhalo za dohledu skutečného lékaře, který radil, jak by takové opuchliny měly vypadat. Smích, kterým Zounar nakazii i Randovou, tak práci maskérů jen komplikoval.

Martin Zounar o poslední roli Miroslava Zounara:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
avena1
31. 5. 2017 • 19:44

Pan Zounar hraje Švarce skvěle, ta role mu opravdu sedí!

6010
31. 5. 2017 • 17:21

Scénky Boba a Heluš jsou v Ordinaci neskutečně zábavné.Jsou to oba výborní herci.Bez nich si to tam nedovedu představit.

daydee
31. 5. 2017 • 14:31

Pokud se na něco nedívám, nevím, co to je, nezajímá mě to a tudíž potažmo ani neřeším, zda a proč to něco rušit. Tak nechápu, proč zrovna vy, kteří se na Ordinaci či podobná televizní dílka nedíváte, jste první, kteří se hrnou do diskuze na téma zrušit x nezrušit, hrnou... Zdar.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.