KRIZE Williama a Kate: Bolestivá ztráta, domácnost v troskách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

KRIZE Williama a Kate: Bolestivá ztráta, domácnost v troskách!

Co si manželé bez hospodyně počnou?
Co si manželé bez hospodyně počnou? (Foto: ara)

Kate Middletonová má neustále starostí až nad hlavu a nebere to konce. Poslední nepříjemností, která ji potkala, je odchod jedné z klíčových zaměstnankyň. Ona si za to vévodkyně může tak trošku sama, otázkou ale je, jak se s nastalou situací vyrovná.

Její manželství s princem Williamem není ani zdaleka ideální. Jeho nachytali ve Švýcarsku, jak se skvěle baví se známou australskou modelkou a o Kate Middletonové se často mluví ve spojitosti s onemocněním příjmu potravy. Manžel jí prý údajně vyčítá i to, jak se stará o děti. To ostatně vévodkyně předvedla na svatbě Pippy Middletonové, když nechala malého George cestovat autem bez dětské sedačky.

A jakoby toho nabylo na Kate málo, podala výpověď její hlavní hospodyně. Sadie Rice (35) podle webu Radar Online už nemá síly plnit její rozkazy a nepřesvědčil ji ani královský plat, který dostávala. „Sadie je tvrdá pracovnice, ale úkoly byly náročné dokonce i pro ni. Chtěli, aby trávila více času v Kensingtonském paláci a dělala ještě více práce. Neměla normální život. Hodně tím ztratili,“ uvedl zdroj z paláce pro Radar.

Vzhledem k tomu, že Kate má s Williamem dvě malé děti a navštěvují prý manželskou poradnu, bude pro mladou maminku starost o domácnost skutečně náročná. Navíc jistě trne hrůzou, zda bývalá hospodyně nepustí do světa další pikantní informace ze života královské rodiny. Zažila toho s nimi přece jen požehnaně…

 Video: Vévodkyně Kate ukázala na premiéře filmu odvážný rozparek

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.