Tabu prolomeno: Babišová o rozvodu s prvním manželem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tabu prolomeno: Babišová o rozvodu s prvním manželem!

Monika Babišová promluvila o tom, že jedním z důvodů krachu jejího prvního manželství byla žárlivost.
Monika Babišová promluvila o tom, že jedním z důvodů krachu jejího prvního manželství byla žárlivost. (Foto: Aha! - Ladislav Křivan)

Kvapem se blíží svatba Andreje a Moniky Babišových.  Při té příležitosti Monika promluvila o jejím vztahu k žárlivosti. Tvrdí, že sama žárlivá není. Andrej prý žárlí víc než ona, ale zdravě a v normě. A to je dobře, protože kvůli žárlivosti už Monice jedno manželství nevyšlo.

 

Monika Babišová přiznala, že jí vadí, když se v její společnosti Andrej zadívá na jinou ženu, přiznala i to, že se nestydí ho okřiknout. „Ale že bych ho podezírala a kontrolovala, to ani v nejmenším,“ vysvětlila Babišová v rozhovoru pro Blesk.

 

„Já bych s žárlivcem být nemohla. Takový byl právě můj první muž, ten byl chorobně žárlivý, stačilo, abych si namalovala nehty, a byl oheň na střeše, jako pro koho se čančám. A abych šla někam s kamarádkami, to nehrozilo, musel být pořád se mnou. I proto ten vztah ztroskotal a věděla jsem, že takhle už znovu ne,“ zavzpomínala dlouholetá partnerka a nastávající manželka Andreje Babiše na své první nevydařené manželství a její důvody k rozvodu.

 

Video: Babišové se rozepnuly šaty! Zachránila ji reportérka Blesku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bursik
31. 7. 2017 • 22:44

takove blafy novinarske ,napraskate fotky bez popisu ,kde byl napr otec nevesty ,matinka asi v pink satech s vnukem .Z hostu nepisete nic, zrejme vedeni firmy,bankeri na te veselce dedy Babise.A kde byly deti z manzelstvi c 1 vse zametete pod koberec pisete o nicem.za zminku stoji pocasi-nadherne a kvetinova vyzdoba take krasna .Jaka Firma a Kolik to stalo asi nenapisete hruza,vsechny vyhazet -novinare neumi napsat skolni slohove cviceni jednoduche a informativni.Pripadne Foto te Moniky v satech na svatbe c 1

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.