Úděl vnuka legendárního Lukavského: Alkohol i rvačky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Úděl vnuka legendárního Lukavského: Alkohol i rvačky!

Vnuk noblesního herce Radovana Lukavského (†88) opilce vyhazuje pěstmi!
Vnuk noblesního herce Radovana Lukavského (†88) opilce vyhazuje pěstmi! (Foto Facebook.com, ara)

To je ale škoda! Herecké geny Radovana Lukavského (+88) přišly nazmar. Divadelní legenda totiž v rodině nemá přímého následníka. Deník Aha zjistil, že jevištěm jeho vnuka Martina (39) je barový pult jednoho pražského klubu.

Divadelními prkny byl naprosto posedlý. „Musím do divadla,“ byla ostatně i první věta, kterou pronesl, když ho týden před smrtí probudili z umělého spánku. Lukavského vášeň a mistrovství ale bohužel zůstalo v rodině bez odezvy. Deníku AHA se podařilo vypátrat hercova vnuka Martina. Nejenže svého slavného děda zapře i vzhledem, ale nepodědil po něm ani lásku k umění.

Barmanská elita
Nenápadně působící mladík je provozním v pražském klubu Zanzibar. V oboru míchání koktejlů ale patří mezi špičky – na svém profesním kontě má několik barmanských trofejí. „Letos jsem byl nominován na prestižní závod CBA Grand prix 2016 a to ve skvělé kategorii Jan Becher, kterou jsem si opravdu užil. Tuto soutěž považuji za takovou malou barmanskou Thálii,“ pochlubil se například na facebooku.

Opilce vyhazuje pěstmi
Mezi denní chleba Lukavského mladšího nepatří jen dohlížení nad personálem klubu nebo vyřizování objednávek. Podle Martinovy sociální sítě se s některými opilci musí vypořádat i ručně. Dědovy morální zásady tak při potyčkách asi musí jít stranou. Přestože slavný děd působil tak trochu jako suchar, vnukovo zaměstnání by nejspíš schvaloval. „Rád zpíval, miloval víno a život,“ řekla o něm kolegyně Jana Boušková (63). Podle mnohých pamětníků moravské hrozny rád často degustoval. Sám Martin na něj zavzpomínal v dokumentu České televize jako na rebela: „Lidé ho vnímali jinak než my. Právě děda se mnou rozbil třeba první okno.“



Přečtěte si
ivoadler
27. 5. 2017 • 18:39

Profese barmana je zrovna tak úctyhodná jako profese herce. To jen někteří/ré se můžou z komediantů pos rat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.