Vojtkova Jovanka (38): Tohle se ještě žádné nepovedlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vojtkova Jovanka (38): Tohle se ještě žádné nepovedlo!

Jovanka Vojtková si nastěhovala do postele oba syny.
Jovanka Vojtková si nastěhovala do postele oba syny. (Foto: Zbyněk Pecák, Marek Pátek, Pavel Machan, Martin Sekanina, Karel Kopáč, Petr Novotný, ara)

Třetí manželce Josefa Vojtka (51) Jovance, se podařil nebývalý úspěch.  Jako jediná porodila rockerovi dvě děti a zřejmě dala jeho životu i jiný řád, než na jaký býváme u podobných divochů zvyklí.

Jovanka Vojtková má se zpěvákem dva syny Bertíka (11 měsíců) a Adama (5). Kdo by si myslel, že když jdou kluci spát, začínají se v domácnosti Josefa Vojtka dít »velké věci« ten se pořádně plete. V posteli totiž dává Jovanka přednost synům. „Snažím se co nejvíc užívat si dětí, být s nimi ve dne v noci. Netajím se tím, že mám kluky i v posteli, spíme pohromadě,“ prozradila Blesku Vojtková.

 

A kdo má děti, ten ví, že když vlezou rodičům do postele, je s romantikou konec. „Nejdůležitější je, aby děti cítily mateřskou náruč,“ myslí si ale Jovanka Vojtková a její manžel si určitě myslí to samé, protože jejich rodinka vypadá moc spokojeně.

 

Těhotná Vojtková těsně před porodem: Chci Pepu na sále! A další dítě už neplánujeme!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.