Ze zákulisí Ordinace: Nenávist kvůli psychopatii a drsné znásilnění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ze zákulisí Ordinace: Nenávist kvůli psychopatii a drsné znásilnění!

Předstírat znásilnění bylo pro Štěpánku psychicky vysilující.
Předstírat znásilnění bylo pro Štěpánku psychicky vysilující. (Foto TV Nova)

Intriky, pronásledování, znásilnění! Tím vším si už musela projít představitelka psychopatky Šárky Šedivé v Ordinaci v růžové zahradě Štěpánka Fingerhutová (20). Diváci ji za to nesnášejí a to herečku psychicky ničí. 

Svést představitele doktora Hanáka Radima Fialu (46) a předstírat znásilnění byl zatím poslední kousek psychicky narušené zdravotní sestřičky. A to už bylo moc i na diváky.

Jdi na léčení
Rozhořčené komentáře na sociální síti na sebe nenechaly dlouho čekat.. „Ještě chvilku a můj kalíšek trpělivosti přeteče. Šarka? Ta by měla jít už na léčení... Kam až to tam povede? Jsou scény nebo díly na které se nedá absolutně dívat,“ napsala rozhořčeně Káťa M.

„Ať tu Šárku už někam pošlou! Ta mi tak leze v tom seriálu na nervy, že už mě na to nebaví ani koukat. Z toho seriálu jste udělali normálně kriminálku,“ vypsala se na sociální síti Petra K.

Jsem jiná...
A herečku názory diváků bolí. „Mrzí mě, co se o sobě dočítám na internetu. Moje postava je šílená, uznávám, ale já taková nejsem, fakt ne. Utěšuju se tím, že je to asi dobře zahrané, když si mě s ní lidé tak spojují,“ říká smířeně.
A na dno psychických sil si musí sáhnout i před kamerou. „Hrála jsem znásilněnou, a to byl docela nápor na psychiku, musela jsem samu sebe vydeptat, abych ze sebe dostala přirozené slzy, to vážně nebyl lehký natáčecí den,“ zavzpomínala na natáčení.

Na video s Štěpánkou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
6010
26. 5. 2017 • 08:50

Pokud někdo nenávidí herečku kvůli roli, tak je to blb. Štěpánka se své né zrovna oblíbné postavy ujala výborně a ukázala nám, že je velice dobrá herečka.Teď by měla dostat někde zase nějakou opačnou roli, kde bude hrát kladnou postavu a u těchto diváků se doufám očistí.Je dobrá,zahrála to opravdu věrohodně .Bohužel i tací psychopati jsou mezi námi a je jich hodně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.