Dáda Patrasová (61) po velkém zklamání: Míří do Bohnic! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dáda Patrasová (61) po velkém zklamání: Míří do Bohnic!

Dáda Patrasová se snaží zapomenout na manželovu zradu.
Dáda Patrasová se snaží zapomenout na manželovu zradu. (Foto pro Aha! – herminapress.cz)

Za ty tři roky, co jí manžel Felix Slováček (74) zahýbá s milenkou Lucií Gelemovou (34), sáhla po této léčbě už několikrát. Dáda Patrasová (61) hledá útěchu před zklamáním v práci. 

Naštěstí je o ni u pořadatelů pořád zájem. Nadcházející víkend má tak herečka nabitý. Nebude tedy mít čas tesknit nad tím, že se manžel neobtěžoval přijít na své narozeniny domů a rozbalit si dárek, který mu připravila.
„V sobotu jedu na festival Mezi ploty, těším se,“ prozradila Patrasová plán výletu do areálu pražské Psychiatrické léčebny v Bohnicích.
Tam bojují také s Alzheimerovou chorobou, kterým trpěl její tatínek. Pro Dádu je to velice citlivá vzpomínka. Na už 25. ročníku oblíbené charitativní akce přijde herečka a zpěvačka na řadu ve čtvrt na šest.
Královna dětských srdcí se těší i na ostatní kolegy, jako je Richard Müller (55), Tomáš Klus (31), Michal Pavlíček (61) a mnoho dalších.

Utěšují ji maminky, děti objímají
V neděli už vůbec neví, kam dřív skočit. Dopoledne hraje v pražském Divadle Hybernia v muzikálu Alenka v kraji zázraků, odpoledne má vystoupení v Městské knihovně. „Nabíjí mě přízeň diváků,“ říká Patrasová. „Maminky mi většinou s porozuměním tisknou ruku, děti mě objímají.“

Na video s Dádou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
bursik
27. 5. 2017 • 08:26

zn: Rychle jednani zmeskala !!Napred kopnout do zadku Felixe, rozdelit ucty, postel, majetek .to radsi at breci pak nekolik let Jina cesta neexistuje -bohuzel Slovacek si nevazi rodiny, deti zeny tak at ma mladou zlatokopku a s Viagrou pujde pod kytky co nevidet Dada si umi vydelat na sebe a to seredne trdlo musi drzet s ropuchacem Slovackem buranem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.