Odvážné přiznání chlípné Bílé: Jak loví zajíčky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Odvážné přiznání chlípné Bílé: Jak loví zajíčky!

Lucie Bílá prožívá momentálně šťastné období.
Lucie Bílá prožívá momentálně šťastné období. (M. Hykl, ČTK, archiv)

Lucie Bílá (51) neměla na chlapy nikdy moc štěstí. Nyní je však několik měsíců šťastně zadaná a s Radkem Filipim (34) tvoří opravdu krásný pár.

Zpěvačka však přiznala, že jí opravdu dlouho trvalo, než se rozhodla pro nový vztah. „Trvá mi, než si dovolím být šťastná, protože každá buňka mého těla si pamatuje rozchody. A já bych mohla rozchody vyučovat,“ prozradila pro Magazín DNES Lucie, která tvrdí, že k rozchodu s partnery měla vždy pádný důvod. Přesto však tři ze svých partnerů považuje za osudové muže.

„Měla jsem štěstí na tři osudové muže, kteří dodnes mají v mém životě význam a hrají v něm roli. A tihle tři muži, Petr Kratochvíl, Václav Noid Bárta a Petr Makovička, jsou mí rytíři. Kdyby se mi cokoliv dělo, tihle tři obléknou zbroj a budou se za mě rvát,“ tvrdí zpěvačka, která si na nezájem mužů nemohla nikdy stěžovat. „Ale aby to do sebe všechno zapadlo, je těžké. Odráží se to třeba i v tom, že jak přibývají léta mně, snižuje se věk mých partnerů. Ale myslím, že je to logické. Ti mladší nemají pud sebezáchovy, jdou si hrát s ohněm. A muži v mém věku mají rodiny a já nejsem rozbíječka utužených kolektivů. Super muži v mém věku jsou rozebraní,“ konstatovala Bílá, která si nový vztah s bývalým fitness trenérem Radkem opravdu užívá. „Já nemůžu říct, jestli budeme umět skloubit naše životy, ještě jsme se spolu neocitli na rozbouřeném moři. Ale zase, hele, je fajn si moct v jednapadesáti říct, randím s okouzlujícím mladým mužem, ne?“ dodala.

Lucie Bílá promluvila o svém příteli: Co mají společného? To se dozvíte v našem videu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
eisenbieger
25. 5. 2017 • 13:13

ten pekac ji svedi teda ...ta to potrebuje aspon 3x denne

suveren
25. 5. 2017 • 12:13

Klobouk dolů před takovým sebevědomím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.