Co plánuje Kajínek, až se rozkouká? Svatbu a děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Co plánuje Kajínek, až se rozkouká? Svatbu a děti!

Jiří Kajínek je na svobodě a má velké plány.
Jiří Kajínek je na svobodě a má velké plány. (Instagram.com, Koláž VIPsport)

Jiří Kajínek, kterého včera propustili po více jak dvaceti letech, z vězení má velké plány.

S Magdou, která Jiřího Kajínka vítala po propuštění z věznice, nejznamější český vězeň udržoval korespondenční vztah přes mříže. Nechce ji proto hned nazývat přítelkyní, ale svatba je podle něj na pořadu dne. Krásná blondýnka sice dříve uvedla, že jedno manželství jí stačilo, ale Kajínek věří, že ji ještě zviklá.

„Tak já doufám, že přemluvím. Uteklo mi plno věcí. Chtěl bych svatbu a děti. Kdyby záleželo jen na mně, šel bych do toho hned. Není na co čekat,“ uvedl Kajínek .

Pro zajímavost prvním jídlem, které jedl na svobodě, byla prý kachna, na které si pochutnal. Tak uvidíme za, jak dlouho se mu splní jeho další přání. Všechno by to dávalo smysl, i to že měl chuť na kachnu, ukázalo se však, že mediálního zájmu o Kajínka využil Kazma a vydával se za něj. Kazma o sobě dal vědět už před pár dny díky pořadu Prostřeno, kam nasadil soutěžícího Karla a zdá se, že kvůli slávě se nezastaví před ničím. Jiří Kajínek by si měl na takové lidi dávat pozor, alespoň než se na svobodě rozkouká.

Na video s Kajínkem se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.