Baarová dobývá svět! Ďáblova milenka osloví stamiliony lidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Baarová dobývá svět! Ďáblova milenka osloví stamiliony lidí!

Prvorepublikovou filmovou hvězdu ztvárnila Táňa Pauhofová
Prvorepublikovou filmovou hvězdu ztvárnila Táňa Pauhofová (Foto ara)

Kritici si na Renčově filmu pořádně smlsli, on si ale teď mne ruce! Práva k filmu si totiž koupil Netflix, americký placený poskytovatel filmů online. Renčův snímek o české herečce, tak uvidí skoro po celém světě!

Film Lída Baarová Netflix uvede pod názvem Devil Mistress (Ďáblova milenka). „Je to velký úspěch nejen pro nás, ale celou českou kinematografii. Vůbec poprvé Netflix zařadil do své celosvětové databáze český film a jsme hrdí, že jde zrovna o naše dítě. Na Lídě Baarové jsme všichni nechali duši,” uvedl Blesku.cz jeden z producentů filmu Fawad Nadri.

„Máme obrovskou radost a budeme se s našimi dalšími filmovými projekty více zaměřovat na Hollywood,“ prozradil Filip Albrecht, který prodej filmu s Netflixem dohodl. Ačkoliv kritici kritizovali film občas velmi negativně a některé pasáže byly Renčovi haněny, celkově měl snímek u diváků obrovský úspěch. Díky sledovanosti 1,78 miliony diváků se tak stal naší jedničkou.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.