Kocábová o životě: Kdybych nevyrostla… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kocábová o životě: Kdybych nevyrostla…

Natálie Kocábová prozradila, že jí velmi ovlivnila rodina a její výchova.
Natálie Kocábová prozradila, že jí velmi ovlivnila rodina a její výchova. (Foto: Profimedia.cz)

Natálie Kocábová prožívá složité životní období. Po rozchodu s otcem jejích dětí mluvila o tom, že ji trápí deprese a tvrdila, že žal utápí v projímadle. Teď naopak tvrdí, že černé období v jejím životě je u konce a prozradila, proč inklinuje k dekadenci.

Natálie Kocábová vyrostla v poněkud zvláštní rodině. Zatímco její táta Michael Kocáb se proslavil jako hudebník a politik, její děda byl evangelickým farářem. „Uvítala bych, kdybych nevyrostla s takovou inklinací k dekadenci. Blbě se ten kabát pak sundává,“ uvedla v rozhovoru pro Radiožurnál.

Mladá autorka dokonce přiznala, že výchova a vztahy v rodině ovlivňují její tvorbu. „Moje rodina je náročná, a také proto je v mnoha mých knihách a dramatech. Snažím se tím tíhu té rodiny a těch konfliktů zlehčit a znormalizovat,“ prozradila.

Rodina ji výchovou velmi ovlivnila, ale s bizarním lifestylem teď Kocábová končí. „Měla jsem pár desítek let takové černé období, existenciální záležitosti mě vždy lákaly, ale už je to pryč,“ zakončila.

 Video: Tajemství rodu Kocábové odhalilo otroky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
26. 5. 2017 • 16:30

Je z ní taková oplácaná mamina. Intelektuálka holt nemůže mít jednoduchý život.

mord
25. 5. 2017 • 11:13

A ty prase jsi vždycky jsi byla a vždycky budeš hloupý bellmeku

-bello-
24. 5. 2017 • 13:57

P.S. AHA - máte v článku gramatické chyby!

-bello-
24. 5. 2017 • 13:10

Myslím si o ní, že je to chytrá holka a moc si věci bere.Za to ale nemůže. Její táta Kocáb říká politicky korektní věci, které nemůže myslet vážně.Věřící v tom maj vůbec nějaký nesoulad.Např. Žilková je bigotní katolík , její Agáta taky a přitom se chovají jak prasata!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.