Janda je už fit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Janda je už fit!

Petr Janda na posledním mejdanu zahrál na kytaru a zazpíval.
Petr Janda na posledním mejdanu zahrál na kytaru a zazpíval. (pro Aha! – Jan Kadeřábek, foto Aha! – Marek Pátek)

TURECKO/PRAHA – To byl rozlučkový mejdan! Tenisový turnaj českých celebrit FV Plast Open 2007 v Turecku je minulostí. Většina zúčastněných hvězd už včera dopoledne přilétla na pražskou Ruzyň. A některé jen s obtížemi skrývaly kocovinu po velkolepé rozlučkové párty.


Rockera Petra Jandu na začátku pobytu trápily nepříjemné zdravotní problémy. „Vyšetření v nemocnici naštěstí nepotvrdilo nic vážného. Možná to souvisí s tím, že už sedm týdnů nekouřím,“ vtipkoval Janda. Nakonec se dal ale natolik do pořádku, že svým kamarádům zahrál na kytaru. „Už jsem v pořádku, ale manželku Alici nějak začala bolet hlava. Jsme holt rodina lazarů,“ smutně dodal lídr skupiny Olympic. Kliknutím zvětšete„Zase jsme si ten turnaj moc užili. Je to opravdu skvělá akce,“ pochvaloval si herec Josef Dvořák s manželkou Jarmilou. Kliknutím zvětšeteDvořák se pak neubránil a musel v moři zase některým účastníkům zájezdu předvést vodníka Čochtana, svou životní roli. Na závěrečné párty, kde se vyhlašovaly i výsledky tenisového turnaje, si pak navzdory časnému rannímu odjezdu na letiště většina přítomných užívala v baru hluboko přes půlnoc. A při příletu to také na mnohých bylo znát.

Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.