Langerová na Cenách Anděl: Zaujala ji dívka s pérem za uchem! Co spolu mají? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Langerová na Cenách Anděl: Zaujala ji dívka s pérem za uchem! Co spolu mají?

Langerová se bavila s neznámou dívkou.
Langerová se bavila s neznámou dívkou.  (Foto Aha! – Marek Pátek, herminapress.cz )

Po dlouhé době se ve společnosti objevila Aneta Langerová (30). A nebyla úplně sama! Na párty po předávání hudebních Cen Anděl ji fotoreportéři zastihli v družném rozhovoru s extravagantní dívkou s ptačím pérem za uchem.

Totožnost mladé ženy, která se s Anetou bavila, není známa. Zda je to zpěvaččina kolegyně, nebo dokonce nová známost, tak zůstavá otázkou. Každopádně se spolu dlouho bavily na baru a zjevně si měly co říct.

Utekla jí za chlapem
Předešlý vztah s Olgou Špátovou (33), se kterou Aneta chodila přes čtyři roky, zkrachoval letos v zimě. Dokumentaristka poté přiznala vztah nový s kameramanem Janem Malířem (68). A ještě větším překvapením bylo, že s ním čeká holčičku. Pro Anetu, která se v minulosti netajila tím, že jednou by dítě či děti měla ráda, to musela být rána pod pás.

Bratr Nikola: Nevím, kdo to je
„Nevím, kdo to je a jak se jmenuje. Myslím, že to je kamarádka někoho z umělců,“ tvrdí pro Aha! bratr Anety a její manažer Nikola Langer.

Ocenění pro Gotta i Špinarovou
Nejdříve to vypadalo, že se letos Andělé udělovat vůbec nebudou. Nakonec se ale ceremoniál uskutečnil. Karel Gott (77) si odnesl sošku za nejprodávanější album roku (40 Slavíků). Nejvíc bodovala zpěvačka Lenny (22), která proměnila všechny své čtyři nominace. Dcera Lenky Filipové (63) získala Anděla v kategoriích zpěvačka roku, album roku (Hearst), skladba roku (Hell.o) a videoklip roku (Hell.o). Do Síně slávy byla posmrtně uvedena Věra Špinarová (†65). „Slova jsou v tuto chvíli zbytečná. A já vám hrozně moc děkuju,“ prohlásil její syn Adam Pavlík (42).

VIDEO: Jak oslavuje Vánoce první SuperStar Aneta Langerová!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
24. 5. 2017 • 11:15

Dokud bude Gott živ, bude dostávat ceny.Jednou se stalo, že byla objevem roku v prodávaných CD Dagmar Patrasová . Langerové zpěv ráda nemám, ale přeju jí, aby našla fajn ženskou pro další život. Od kdy je nějaká Špátová " dokumentaristka " , když o ní čtu je to jen " spoluatorství " se Somerovou ! Langerová zaznamenala úspěchy, o kterých se Špátové nezdá!

havran2
24. 5. 2017 • 08:12

To je zajímavé,chlapi nemají péro za uchem !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.