Z VRAHA CELEBRITOU: Kajínek je venku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Z VRAHA CELEBRITOU: Kajínek je venku!

První vteřiny Jiřího Kajínka mimo vězení.
První vteřiny Jiřího Kajínka mimo vězení. (blesk.cz)

Jiří Kajínek opustil dnes ve 13:40 rýnovickou věznici. Přivítal se se svými fanoušky a pak předstoupil před novináře.

Mluvil o svých plánech, českém vězeňství, prezidentu Zemanovi i Vojtěchu Pokošovi, který je jediným přeživším vražedného útoku, za který byl odsouzen. „Rád bych vám všem poděkoval, že jste na mě čekali. Chtěl bych říct pár slov a pak se mě můžete zeptat, když budete chtít. Já jsem si tento den mnohokrát představoval tak, že půjdu z věznice Mírov, půjdu pěšky sám a nikdo tam nebude. Představoval jsem si, že tím, že budu sám, že si to užiju, že v tom bude ta svoboda.

Proto, když za mnou přišel ve čtvrtek ředitel věznice a řekl mi, abych se připravil na to, že dostanu milost, požádal jsem ho, zda bych mohl odejít potajmu sám. On mi odpověděl, že jsem řadový vězeň a musím odejít jako všichni. Řekl jsem dobře, já přes tu bránou projdu jako všichni. V sobotu pak poslal dva svoje lidi, kteří řekli, že se můžu vyhnout novinářům, že mě z věznice vyvezou. Já jsem ale na to řekl, že by to bylo sprostý, protože na mě čekají od čtvrtka, že půjdu přes bránu. Pak přišel sám ředitel, že jsme si ve čtvrtek nerozuměli, že pro mě může přijet do věznice, koho určím a novinářům se vyhnu. Znova jsem mu zopakoval, že se vám vyhnout nechci,“ řekl podle Blesku Jiří Kajínek.

Vše o propuštění Jiřího Kajínka najdete  ZDE!

Jiří Kajínek byl propuštěn z vězení:




Přečtěte si
mekanik
23. 5. 2017 • 23:53

snad bude štastnej

brunos
23. 5. 2017 • 22:03

Sobotkovi a Kalouskovi se to nelíbí, protože vědí že sami patří za mříže víc než Kájínek a jejich svobodu by si nikdo v české republice nepřál !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.