Exkluzivní foto Kajínka: Takhle jste ho ještě neviděli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Exkluzivní foto Kajínka: Takhle jste ho ještě neviděli!

Jiří Kajínek chodíval na ryby s tátou.
Jiří Kajínek chodíval na ryby s tátou. (Foto: Albatros Media, David Malík)

Jiří Kajínek se po dlouhých 20 letech znovu ocitne na svobodě. Prohlédněte si fotografie z jeho mládí, kdy se ještě choval jako slušný kluk.

Kajínek měl se svými rodiči dobrý vztah, jenže pak se něco změnilo. „Moje dětství bylo tak úžasné, že bych ho přál všem dětem na světě,“ popsal své dětství muž, o kterém sousedé a známí z Prachovic a Třemošnice tvrdí, že býval normálním a slušným klukem.

„On nekouřil ani nepil. A měl motorku, takže když byl konec, třeba když byl konec, třeba napětkrát rozvážel kamarády domů. Je pravda, že tady vykradl chaty. Tenkrát do toho byli zapleteni i synové některých místních papalášů a on to vzal hlavně na sebe,“ uvedl pro Blesk Karel Dvořáček.

 Kajínkovy sousedky se těší na jeho návrat do vsi: Snad si najde nevěstu a bude mít děti

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rezacek
26. 5. 2017 • 10:05

Držím JK palce, ať mu to dobře dopadne, prokáže se jeho nevina a Pokoš s Kronďákem dostanou flastr za křivé svědectví. Myslím, že už teď s..ou strachy hodně řídkou.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.