Smetana má problém s českými úřady: Neprošlo to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smetana má problém s českými úřady: Neprošlo to!

Emma Smetana má naštěstí i francouzské občanství.
Emma Smetana má naštěstí i francouzské občanství. (Instagram- Emma Smetana)

Koncem loňského roku se stala moderátorka Emma Smetana (29) matkou. Holčičce vybrala skutečně zvláštní, ale krásné jméno. Na české matrice se však s velkým pochopením nesetkala.

O dítěti s Jordanem Hajem přemýšlela Emma Smetana dlouho. Moderátorka nevěřila, že se jí podaří otěhotnět tak rychle, ale stalo se. V prosinci loňského roku přivedla na svět Lennon Marlen.

S tímhle krásným jménem mají ale české úřady problém. „Na české matrice neprošlo, takže mám velké štěstí, že jsem Francouzska, mám dvojí občanství a s francouzskými úřady je vše v pohodě, tam je dcera jako Lennon Marlene Haj Hossein Smetana,“ přiznala moderátorka těžkosti pro Marianne Family.

„Na českou matriku se ale ještě musím vydat a dořešit to, tam má jiné jméno, navíc nemůže mít dvě příjmení, protože s Jordanem nejsme manželé,“ vysvětlila, v čem naše úřady vidí problém. „Francouzi ale naštěstí chápou, že když má dítě dva rodiče, má i dvě příjmení,“ dodala stroze hrdá maminka.

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ppadys13
30. 8. 2021 • 07:16

Ve Francii byla *** v trávě,tady je prý "celebrita".

janakveton
3. 11. 2018 • 10:26

Já jsem o ní nikdy dobré mínění neměla a teď tedy vím, proč!

dzambulka007
28. 5. 2017 • 20:18

Smetanová s tím svým trapným lhaním, že co pas - to jiné jméno, nepřestane ani u dcery? V každém dokladu je to samé jméno, tak jak ho má v rodném listě a ten byl vystaven v ČR podle českých zákonů. Francouzi její dceři opravdu nevystavili pas s jiným jménem než má tady, jak se tohle debilní stvoření snaží tvrdit. Ani ona nemá francouzský pas jako Smetana a český jako Smetanová, i když to tvrdí. Tohle už vypadá jako chorobné lhaní. Taková ztráta soudnosti zkombinovaná s hloupostí, není normální. Asi geny, že. Familie se nezapře.

alusinek
28. 5. 2017 • 08:47

Dcera asi s jménem spokojená jednou nebude a hnusí se mně u žen ,která si nechávají mužská příjmení.S tím -ová by to znělo určitě o hodně lépe.Asi se mermomocí musí nějak odlišit,zní to hodně blbě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.