Alice Bendová: Bude to fotbalista! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Alice Bendová: Bude to fotbalista!

Přišla i budoucí maminka Alice Bendová, která si po celou dobu akce naříkala, že ji jejíděťátko strašněkope.
Přišla i budoucí maminka Alice Bendová, která si po celou dobu akce naříkala, že ji jejíděťátko strašněkope. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Budoucí maminka, herečka Alice Bendová, (34) porodí za necelý měsíc fotbalistu. „Hrozně totiž kope,“ smála se Alice na tiskové konferenci u příležitosti představení nových mluvících hraček FisherPrice od Mattela. Obří břicho oblíbené herečky budilo u všech velký zájem. Konkuroval mu pouze tříletý Denis, syn modelky a moderátorky Elen ValentovéČerné (32), která má doma budoucí pěveckou hvězdu.

Nakonec si vybojoval od své maminky mikrofon a všem zazpíval.

Elen, která konferencí provázela, tak musela několikrát svého synka napomenout, aby dostala na dětské akci vůbec nějaký prostor. Nakonec ale ani to nestačilo a malý Denis zazpíval hned dvakrát a všechny hosty svou oblíbenou písní »Dupy dup, draka bolí zub« pobavil. „On se strašně rád předvádí,“ omlouvala Denise Elen, která přišla i se svou dvouletou dcerkou AméliÍ. Prezentace ojedinělé kolekce hraček pro děti předškolního věku se v Hotelu Josef zúčastnil i trojnásobný otec, herec, moderátor a dnes už i tanečník Tomáš Krejčíř se synem Davidem, kterému dělala doprovod i manželka.

16.6.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.