Pohřeb Šárky Tomanové (†39) Sbohem, Popelko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pohřeb Šárky Tomanové (†39) Sbohem, Popelko!

Pohřeb Šárky Tomanové se uskutečnil včera ráno ve strašnickém krematoriu.
Pohřeb Šárky Tomanové se uskutečnil včera ráno ve strašnickém krematoriu.  (Aha! – Dalibor Puchta, Petr Novotný)

PRAHA – „Šárka Tomanová byla nejen skvělá zpěvačka a herečka, ale hlavně úžasná osoba, kterou zklamalo to nejcennější – její srdce,“ pronesl dojatě ve své smuteční řeči hudební skladatel Zdeněk Barták. A právě z jeho muzikálu Popelka, ve kterém Šárka ztvárnila hlavní roli, zazněla i jí zpívaná píseň.

Podlaho, Podlaho, to se ti jednou vrátí

Ta dojala nejen rodinné příslušníky, ale také kolegy, kteří se přišli s mladou moderátorkou a muzikálovou zpěvačkou naposledy rozloučit, a když jí v duchu říkali své »sbohem«, tekly jim doslova potoky slz po tvářích.

„Šárka byla sluníčko, dokázala mě vždy pozitivně naladit. Z její zbytečné smrti jsem otřesená,“ zavzpomínala na svoji kamarádku se slzami v očích moderátorka Top TV Markéta Mayerová. Ta po celou dobu obřadu musela doslova podpírat bývalého manžela a manažera Šárky Josefa Libického. „I když jsme se se Šárkou v dubnu rozvedli, stále jsem ji měl moc rád a nikdy na ni nezapomenu. Byla to skvělá žena a nesmazatelná součást mého života,“ svěřil se deníku Aha! Libický, který se ani nepokoušel skrýt svůj hluboký žal.

Svoji mladší kolegyni přišli vyprovodit na její poslední cestě i pohublá pěvecká legenda Yvonne Přenosilová, Kamil Střihavka, Martin France, Jarek Šimek, Dan Barták, Bohuš Josef či Yvetta Blanarovičová, již musel utěšovat její přítel Marco Pillo. Naopak na pohřbu ve velké obřadní síni Krematoria Strašnice se ani neukázal Tomanové moderátorský kolega Přemek Podlaha, se kterým Šárka moderovala několik let televizní Receptář prima nápadů. Podlaha, který se před lety zasloužil o její vyhazov z Receptáře, což způsobilo její psychické problémy, které Tomanová utápěla v alkoholu, jí dokonce ani neposlal smuteční věnec a raději dal přednost televiznímu natáčení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.