Exkluzivní foto: Gottův azyl za 21 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Exkluzivní foto: Gottův azyl za 21 milionů!

Karel Gott
Karel Gott (Foto Aha!: Martin Pekárek)

Nesnesl by malé prostory a život někde na sídlišti! Proto také Karel Gott (77) pro sebe a svoji rodinu pronajal po dobu rekonstrukce luxusní vily na Bertramce byt s výhledem na Prahu na Proseku. Deník Aha! zjistil, jak to v azylu Gottových vypadá.

V luxusní novostavbě je 16 nových bytů. Karel s Ivanou si pronajali jeden z nich o velikosti 4+kk, ke kterému patří i garážové stání a sklep. Jeho oficiální cena je 21 448 544 Kč, výše pronájmu není známá. „Ten dům už je obsazený a cenové relace nebudeme komentovat,“ řekl deníku Aha! do telefonu realitní makléř, který má objekt na starosti.

Speciální zóna
Byt Gottových má nadstandardně prostorný obývací pokoj s panoramatickými výhledy na Prahu, jídelnu a špičkově vybavené kuchyňské centrum. Každý pokoj má klimatizaci a přisvícení stropů LED diodami, ložnice disponuje vlastním sociálním zařízením.
Blízké parky
Gott a jeho rodina to mají z bytu blízko např. do Divadla Okko nebo do parku Mazanka, kam podle všeho chodí venčit fenku Stellu. Daleko to není ani ke známé bobové dráze na Proseku.

Byl důvodem i známý architekt Róna
Spekuluje se, že Gott souhlasil s pronájmem bytu mimo jiné proto, že na stavbě komplexu spolupracoval malíř a sochař Jaroslav Róna (60), se kterým se dobře zná.

Na video z Bertramky se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
24. 5. 2017 • 11:50

dutch

-bello-
22. 5. 2017 • 10:52

dutch koupelnu jsem odhadla na cca 210 x 230 , sprcháč cca 100x100 + 110 na otevření dveří, WC mísa od umyvadla = cca 80-90 cm ulička.Na tak prodraženou věc mi tam chybí ( a přes to voda neteče !!! ) otvíravé okno ! ! ! Absence bidetu je diskutabilní. Trend: koupelna + záchod s vchodem přímo z/do pokoje (nejlépe jen s větrákem) je jen pro ty, co si to nechají líbit. Trend: " americká " koupelna ( pro úsporu rozvodů) je taky jen pro blbce.S každým spláchnutím se uvolní miliardy bakterií a ty mají ihned na tom kartáčku na zuby .(Mimochodem dopor. vzdálenost je min. 1 metr od WC mísy ( když už), ale tenhle okál to nedá, i když se to " rybí oko " tváří jinak.. Staví se prostě šíleně ( úsporně ) a draze se prodává.Projekty mají jak přes kopírák 1 ratejnu 35-40 m2 a zbytek jsou pidi kůči menší , jak za komunistů v panelácích, které kdekdo kritizuje, ale staví ve stejném stylu.Ani na vteřinu nepochybuju o tom, že Mistr + ta jeho okopírovali a mají v projektu taky WC " koupelnu " s dveřma rovnou u postele. Prosecké metro je nejspíš nezajímá, možná ale Mistr , jezdíc na eskalátorech nahoru dolu tam bude koncertovat a řvát " Mistráááál " a lákat lidi na tu hrůzu na náplavce u Železničního mostu Nenašla jsem nic v té stavbě od Róna.Možná se jen s někým znal Gott je v té stavbě na chvilku, mě spíš děsí, za co jsou lidi schopni zaplatit

-bello-
20. 5. 2017 • 23:06

travina a ty tam máš tam 2 chyby. Najdi si je sama

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.