Francie v šoku! Těhotenství Macronové rozpoutalo vášnivou debatu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Francie v šoku! Těhotenství Macronové rozpoutalo vášnivou debatu

Charlie Hebdo vtipkuje na účet prezidentského páru.
Charlie Hebdo vtipkuje na účet prezidentského páru. (Profimedia)

Celý svět se zamýšlí nad vztahem nového francouzského prezidenta Emmanuela Macrona a jeho manželky Brigitte. První dáma čelí výsměchu i narážkám kvůli věku, dokonce se spekuluje i o tom, že Emmanuel manželstvím s ní maskuje homosexualitu. Olej do ohně teď navíc přilil i časopis Charlie Hebdo…

V situaci, kdy nad manželstvím Macronových přemýšlí celý svět, vydal humoristický časopis vydání, na jehož obálce je právě prezidentský pár. To by nebylo nic divného, kdyby Brigitte Macron nebyla na obrázku těhotná. „Budeme činit zázraky,“ znějí slova, která kresbu doplňují.

Briggite Macronové se ale dostává opory ze všech stran. „Neznám Brigitte Macronovou a opravdu nejsem fanouškem jejího muže. Ale ať jste pro nebo proti Macronovi, jsou podle mě útoky proti ní ubohé a misogynní, nemluvě o sexistických komentářích o jejím věku a zjevu,“ vyjádřil se na Facebooku levicový poslanec Steevy Gustave.

Video: Macron slavil vítězství s manželkou i vnučkou. Brigitte, Brigitte, skandoval dav

 

 



Přečtěte si
gaysknirem
22. 5. 2017 • 13:50

Něktdo doslova ztrácí čas nesmyslnými příspěvky. Jedna tady sama žila s gayem mnoho let a nevěděla o tom, pak to řešila velmi ale velmi svérázně a samozřejměi velmi špatně. Někdo by se měl snažit zíáskávat více informací , ať je to či ono, a to dříve, než si lze utvořit kvalitní názor.

zamlzena
21. 5. 2017 • 15:27

někdo nevěnuje přehnanou pozornost bulvární diskuzi, " a jádro pudla" bylo z příspěvku i přez nějaké překlepy zcela jasné. když ale napíše například norářka nesmysl a odmítne ho vysvqětlit stím žer"to je pro advokáty", tak bych se jako průměrně inteligentní občan a účastník daného řízení pozastavila. To tyx milá zlatá ale neuděláš. Budeš nadále manipulována lidmi, kteří jsou čřaasto více arogantní než moudří, a zřejmě i kdoví jak se k svému titulu dostali. Zeptej se , proč jsi měla dát plnou moc pečovatelky k získání zpráv od psychiatra. To nebylo zapotřebí, leda by ji chtěla snad nějak zmáknout a k jednánmí tě dotlačit. Tam nějakou chybku /předpokiládají z důvodu tvého stavu/ uděláš,a pro í zamítavé rozhodnutí bude důvod. Ještě jsi se nenaučila oaptrnosti a chybuješ na pokračování. měla by jsi zopakovat protialkoholicvkou léčbu a dostat kvalitní lékaře, nikoli psychiatričkiu, která je zjevně sama pod vlivem léků.

ivoadler
20. 5. 2017 • 11:27

Macronová těhotná? Stal se zázrak! Stará vrba rozkvetla.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.