Prima se směje a děkuje Kazmovi: Díky za bezva reklamu Prostřeno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Prima se směje a děkuje Kazmovi: Díky za bezva reklamu Prostřeno!

Prima se směje a děkuje Kazmovi: Díky za bezva reklamu Prostřeno!
Prima se směje a děkuje Kazmovi: Díky za bezva reklamu Prostřeno! (Foto ara)

Ačkoliv všichni poplácávají Kazmu za to, že napálil Primu a Prostřeno, když do pořadu nastrčil “dementa“ Karla, Prima teď může poplácávat sebe samu, protože jim známý vtipálek zařídil mega sledovanost, kvůli které nemuseli hnout ani brvou a nestálo je to ani korunu.

Kazma je král! Kazma je king! Tohle můžeme číst celý den na sociálních sítích. Vtipálek, který se věnuje tomu, že natáčí videa, ve kterých si různě střílí z lidí, se tentokrát zaměřil na oblíbený pořad o vaření Prostřeno. Ano, jeho vtípek se povedl a bláznivý ajťák Karel se stal fenoménem. Ale nevyhrála spíš Prima než Kazma?

TV Prima totiž ve své tiskově správě sdělila, že díky jeho fórku, se kulinářský pořad Prostřeno vyšvihl na úroveň takových společenských fenoménů jako je MS v hokeji nebo Český lev! A co je především tím vítězstvím? Že Prima do toho neinvestovala navíc ani korunu, ani kousek potu a snahy. Kazma jim zařídil tento úspěch a obrovskou sledovanost zadarmo. Právě on je ten, kdo musel vynaložit obrovské úsilí a velkou finanční sumu. TV Prima mu v tiskové správě také poděkovala za obrovskou sledovanost a skvělé PR, které by sami jen tak nezískali, protože normálně by se jim někdo takový asi do pořadu nepřihlásil (pokud tedy vůbec někdo takový jako Karel na naší planetě existuje).

Kazmo, Kazmo, Kazmičko nepřepočítal ses maličko? Nevíme, zda si geniální komik uvědomil, že TV Prima zařídí takový úspěch, ale i tak věříme, že ze své akce má radost a třeba ho potěší i konečné prohlášení televize, že celou akci berou jako velmi prospěšnou osvětu, která pomohla osvětlit problematiku nemoci zvané Touretteův syndrom.

Na video z Prostřeno se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.