Přiznání táty Noida: Bojím se o Vaška! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přiznání táty Noida: Bojím se o Vaška!

Otec a syn. Vašek a Vašek.
Otec a syn. Vašek a Vašek. (M. Pátek, D. Kundrát)

Osmdesátiletý otec známého zpěváka se obává, aby jeho syn nedopadl stejně jako on. Čeho se pantáta obává v případě Vaška Noida Bárty (36) konkrétně?

"Jsem teď po dvaceti letech čerstvě potřetí rozvedený a opravdu si moc přeju, aby nedopadl jako já. Není mi z toho vůbec veselo. A především bych opravdu nerad, aby Vašek přišel o Terezku. Vím, jak moc na ní lpí," svěřil s obavou v hlase Blesku Václav Bárta starší. On prý dojel na nevěry, jak doslova říká, musel mít každou hezkou sukni stůj co stůj!

No, pro Václava Noida Bártu mladšího to růžově nijak opravdu nevypadá. Manželka Gábina (28) s jejich dcerkou Terezkou (2,5) už s Noidem nebydlí, našla si jakéhosi plastického chirurga. A sám Vašek si nabrnknul houslistku Andreu Jiskrovou. A to opravdu není dobrá kombinace pro to správné manželství...

Noid na videu o nové ženě ve svém životě: Zamilovat jsem se nestihl! Jsem ženící typ!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
aveneta
27. 5. 2017 • 21:18

Lidé s této branže a rádoby celebrity s dostatkem peněz mají zcela posunutý názor manželství, vztah, lásku a věrnost nedokáží si vážit obyčejných věcí a malých radostí, úctu k založené rodině atd.

ivoadler
27. 5. 2017 • 18:46

Bojím se bojím, aby syn nebyl takový honimír jako já.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.