Prašivá ovce hadr! Od Hunčárové dávají ruce pryč, je bez prachů... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Prašivá ovce hadr! Od Hunčárové dávají ruce pryč, je bez prachů...

Lucie Hunčárová
Lucie Hunčárová (Foto: Mária Rušinová, David Raub, David Kundrát, Pavel Machan, Martin Hykl, ara )

V náruči italského kuchaře si tanečnice jistě užívá, v profesním životě má ovšem peklo! Sama přiznává, že je z toho hodně smutná...

"Zkoušela jsem se domluvit s tanečníky ze StarDance, ale když mělo k něčemu dojít, tak mi z toho na poslední chvíli couvli. Myslím, že si budu muset najít kolegu, který neprošel televizní soutěží a je neznámý," svěřila se tudíž stále nezaměstnaná Lucie Hunčárová (31) Blesku. A protože složenky je potřeba platit, má Lucka v hlavě plán!

"Od září musím rozjet taneční lurzy. Mám hypotéku, nějaké leasingy. Když jsou peníze, tak to neřešíte. Manuel má restauraci na Janáčkově nábřeží v Praze a napadlo mě, že bych tam udělala kurzy tančení na Vltavě. Bylo by to spojené s cateringem a a určené pro 10-15 tanečních párů. Doufám, že mi něco vyjde a začne se mi zase dařit. Teď jsem z toho byla dva měsíce opravdu smutná,"popsala své záměry v restauraci svého milence Emanuela Ridiho (43) zoufalá Hunčárová.

VIDEO: Ridiho dovolená snů s milenkou, ukázali luxusní apartmán! 

 



Přečtěte si
ellenic
17. 5. 2017 • 14:02

blankaflexi Máš pravdu, Manu je sympaťák , což se o Onderovi říct nedá, zvláště nyní, jak se chová.

blankaflexi
17. 5. 2017 • 09:16

Který vůl zde napsal ,,prašivá ovce,,prostě se vytvořil normální vztah dvou lidí. A to ,že by Lucie nenašla novou příležitost v taneční branži je nesmysl. Určitě v tom má prsty ten ,,krpec,,Onder, je to chudák který si hraje na velkého šéfa,dobře že ho kopla do zadku je to nesympatický vůl.Je potvrzeno,že malí chlapi jsou zlí a mstiví.A hlavně-Onder má ,,malého,,!!! Proto tak všechno dopadlo.Lucii přejeme do budoucna mnoho úspěchů !!!! Nakonec vždyť ,,Manu ,,je hezký chlap !!!

ellenic
16. 5. 2017 • 09:27

Ahácký autor článku použil v titulku "Prašivá ovce hadr" . Doufám, že hovoří o sobě . Lucie je normální mladá žena, asi nebylo ve vztahu s Onderem vše růžové. To, že nyní je šťastná s Manu je jen její věcí a že to Onder nevydýchal a odstřihnul ji od práce, také svědčí, co on je zač . Lucii přeji hodně štěstí a samozřejmě dobrou práci .

defakto
16. 5. 2017 • 08:44

... přinejhorším ji Manu poskytne flek u sebe v kuchyni , může vařit nebo uklízet ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.