Ringo se obul i do Gotta: Slova o troubovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ringo se obul i do Gotta: Slova o troubovi!

František Ringo Čech se na muzikál Čas růží podívat asi nepůjde.
František Ringo Čech se na muzikál Čas růží podívat asi nepůjde. (Foto: Přibyl, Hurda, Pátek, Machan, Kundrát, Hykl, Kopáč, Malík, Protivanský)

František Ringo Čech nevydržel mlčet. Tvrdě se obul do muzikálu Čas růží, který je postaven na hitech Karla Gotta a sám Mistr ho dokonce Sagvanovi Tofimu schválil. Co tedy herec, malíř a expolitik o muzikálu řekl?

„Muzikál bude mít velkej úspěch, přestože ho psal Sagvan Tofi, podle mě největší bambula, kterej ho mohl psát,“ prohlásil František Ringo Čech pro Viktory.instory.cz. „Tofi se namlsal na Dětech ráje, on to nepíše, on sestavuje různý pasáže. Tofi není úplnej trouba, ale je to naprosto neschopnej literát, přeceňuje se,“ prozradil, co si myslí o autorovi Času růží.

František Ringo Čech dokonce měl na představení lístky, ale neviděl ho a asi ani neuvidí. „Přestože mám Gotta rád a jsem jeho velkej přítel, tak dvě hodiny programu, kterej napsal Sagvan Tofi, bych asi nevydržel,“ vysvětlil a dodal, že lístky, které měl, dal příbuzným a těm se prý dílo nakonec i líbilo.

 Video: Co pronesl  Gott na premiéře svého muzikálu? A čím překvapil nakonec?

Video se připravuje ...

Vše o Karlu Gottovi najdete ZDE!



Přečtěte si
xcarodejka
23. 8. 2017 • 15:49

Když chcete vydělávat, tak musíte psát muziku nebo dělat humor po průměrnéa podprůměrné lidi, jinak si nevyděláte .Daří se to zřejmě dost, a národ asi stále více hloupne. Nedovedu si jinak vysvětlit úspěšnos naopříklad těch TV seriálů.

karelr4
22. 5. 2017 • 07:15

Čech byl vždy ubožák, to že seděl za bicí soupravou ho vedlo k tomu, že si přidal do jména bubeníka Beatles. Takovéhle nesmysly prováděl celý svůj dosavadní život. Vydával se za velkého hudebníka, ale jeho písničky si nikdo nepamatuje, pokoušel se o divadlo, kdo si na ně vzpomene? Měl jsem jsem párkrát tu smůlu se s ním setkat a pokaždé nás ještě víc vytáčel.

-bello-
16. 5. 2017 • 23:39

chtěla jsem říct, že Gott ke stáru bere všechno, jedno jaké kvality , hlavně když mu zaplatí a když ho to aspoň trochu vytrhne z nudy.Že mu pochlebují a pravdu neřeknou on přece nevnímá a ta jeho Ivana tomu houby rozumí.

-bello-
16. 5. 2017 • 23:32

Ringo je chytrej chlap. Sagvan je druhořadej héérec.Gott ke stáru zblbnul ( i když chytrej nebyl nikdy ) a vše co ho glorifikuje bere vše za co se platí . Jo, jo , a to si říkal " profesionál "

arturo
16. 5. 2017 • 21:10

Ringo je v pohodě. Už něco dokázal a může si říkat, co chce. Naštvat může jen čtenáře Blesku, kteří z článku nepochopí, že se do Gotta nenaváží, že o Tofim vlastně říká, že to není žádný trouba a navíc, že se muzikál (který neviděl) vlastně jeho rodině líbil.. Prostě mám pro Ringa slabost, není to žádný blb a postavil i image na tom, že říká věci natvrdo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.