Dcera Šiškové Tereza Nvotová v blázinci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Dcera Šiškové Tereza Nvotová v blázinci!

Tereza je herečka a nyní i režisérka..
Tereza je herečka a nyní i režisérka.. (herminapress.cz)

Herečka, režisérka a dcera Anny Šiškové, Tereza Nvotová má za sebou natáčení prvního hraného filmu a dalo jí to pěkně zabrat!  Film, který se stal jejím dítětem, se z části odehrává i v psychiatrické léčebně.

Film s názvem Špína, je dílem mladé Terezy Nvotové (29). Snímek se zčásti natáčel v psychiatrické léčebně, se zkušenými herci, ale i s opravdovými pacienty. Hlavní představitelkou je dívka, která před rodinou tají, že byla znásilněna a potýká se tak s velkými psychickými problémy, kvůli kterým se nakonec ocitne v psychiatrické léčebně mezi dalšími nemocnými dětmi. 

,,Většina dětí na psychiatrických klinikách není nemocná. Vyprávěly mi, že se tam dostaly i tak, že si od nich chtěli v dětských domovech odpočinout. Většina z nich byla na lécích, ale mně zase tak nenormální nepřipadaly, i když je pravda, že nejsem psychiatr, abych to posoudila,“ řekla pro Sedmičku Nvotová.

Na video s její maminkou Annou Šiškovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.