České hvězdy v Turecku: Zásnuby i zranění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

České hvězdy v Turecku: Zásnuby i zranění!

Dáda na parketu všem dokázala, že do starého železa rozhodně nepatří!
Dáda na parketu všem dokázala, že do starého železa rozhodně nepatří!

TURECKO – Slzy dojetí i radosti! Tak to vypadalo na tenisovém turnaji českých celebrit v Turecku FV Plast Open 2007, když Milan Drobný požádal svou přítelkyni Helenu Kadeřábkovou o ruku. Tím ovšem výčet dramatických i dojemných situací zdaleka neskončil!


Dáda to rozjela
Manželka herce Jirky Krampola Hanka oslavila v Turecku své narozeniny. A jako dárek si přála písničku od Dády Patrasové. Jenže Dáda se pouze se songem nespokojila a s oslavenkyní to ještě pekelně rozjela na tanečním parketu.

Vítová: Hříšné tanečky!
Ačkoliv má moderátorka Romana Vítová krátce před svatbou s Petrem Jáklem, na parketu to pořádně rozjela se synem Luďka Soboty Láďou. Toho přítomnost vnadné rosničky pořádně rozdivočela, a tak se ani jeho rodiče nestačili divit, co všechno Láďa umí za taneční kreace.

Belohorcová zotročila milence
To se někdo má! Sexbomba Zuzana Belohorcová našla muže, který ji nosí nejen na rukou, ale i na zádech. Její čerstvý milenec, podnikatel Vlasta Hájek, si ji naložil na záda přímo na tanečním parketu. „Takového chlapa jsem vždycky chtěla,“ ocenila obětavost svého přítele krásná Slovenka.

Šíp: Svatba na obzoru?
Komik Karel Šíp vzal do Turecka svou milenku Ivu Havránkovou i malého synka Honzíka. A rodinka působila na každém kroku naprosto idylicky. „Opět se tu mluvilo o tom, že si chce Karel Ivu vzít. Tak jestli pojedou na tenhle turnaj i za rok, třeba už pojedou jako manželé,“ přiznal jeden z Karlových kamarádů.

Sobota: Spálil se jak rak
Luďěk Sobota se na kurtu pořádně spálil. „Před tím byl Luďěk jen gentleman, teď už je rudý gentleman,“ smála se jeho manželka, když viděla, jak je Luděk rudý v obličeji.

Andrea Kloboučková: Zvrtnutý kotník
Modelka Andrea Vránová-Kloboučková si během tenisu vyvrtla kotník a musela se z turnaje odhlásit. „To já jsem díky vyvrtnutému kotníku sice odstoupila z turnaje, ale zase jsem měla čas navštívit s dcerou delfinárium,“ hledala pozitiva Andrea.

Drobný se bude ženit
O nejdojemnější okamžik celého zájezdu se postaral zpěvák Milan Drobný. „Naprosto nečekaně požádal o ruku svojí přítelkyni Helenku Kadeřábkovou. Udělal to tak dojemně, že slzy netekly jenom Heleně, ale skoro všem, co u toho byli,“ popsala nám průběh zásnub jedna z účastnic tenisového turnaje.


Autor: (efk)
Foto CFC

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.