Erbová otevřeně o Gulašim: Asi to chtěl osud! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Erbová otevřeně o Gulašim: Asi to chtěl osud!

Vlaďka Erbová s přítelem Michalem Gulašim.
Vlaďka Erbová s přítelem Michalem Gulašim. (Instagram.com)

Vlaďka Erbová (35) neměla na chlapy zrovna štěstí. Vše se ale změnilo, když se seznámila s Michalem Gulašim (30).

Její osudový muž se totiž objevil v pravou chvíli. „Po mém odchodu z domova, jsem začala mít velmi pestrý život. Díky mojí mamince, nejlepší kamarádce a manažerce jsem to zvládla. Bohužel jsem se ze dne na den ocitla v nemocnici. Za dne na den je vše jinak a vy nemůžete zajistit své děti, protože vám to zdravotní stav neumožní. V tu dobu se objevil Michal. Během krátké chvíle se stal kamarádem dětí a zároveň mojí oporou. Asi to chtěl osud. Všichni mojí blízcí včetně Michala se střídavě starali o děti, za což jim budu vždy vděčná. Michal za mnou jezdil skoro denně do nemocnice z Varů, aby mne pohladil a dodal chuť »jít dál« a pak za těmi dětmi,“ prozradila modelka pro Šíp.

Podle ní jejich lásce nebraní ani věkový rozdíl. „Myslím, že vztah nestojí na věku partnerů, ale na tom, jaká mají srdce. A to má Michal obrovské. Od začátku věděl, že jsem matka dvou dětí s náročným denním programem. Můj odchod z Prahy nebyl lehký pro nikoho z mého blízkého okolí, nemluvě o dětech a musím říci, že Michal mi byl obrovskou oporou,“ řekla Vlaďka.

Z tohoto důvodu rozhodně nelituje svého stěhování do Brna. „Bylo to nejlepší, co jsem mohla udělat. Upřímně řečeno, je to můj nejhezčí partnerský vztah, jaký v životě zažívám. Věkový rozdíl je pro nás detail. Alespoň tak to vnímám já,“ dodala zamilovaná Erbová.

Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.