První »BABIČKA« Francie: Příčesky a botox! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

První »BABIČKA« Francie: Příčesky a botox!

Brigitte Trogneux
Brigitte Trogneux (ČTK)

Brigitte Trogneux (64) se před pár dny stala první dámou Francie. Její manžel Emmanuel Macron (39) totiž vyhrál prezidentské volby. Přední vizážisté tak začali ihned analyzovat mladistvý vzhled bývalé učitelky.

Experti se shodují na tom, že největší zásluhu na záviděníhodném vzhledu první dámy má její štíhlá postava a s ní samozřejmě mladistvý styl oblékání. „Velkou roli hraje i moderní účes, který často rafinovaně zakrývá krk, na němž by mohly být patrné vrásky. Na objemu jejím vlasům možná přidávají příčesky,“ řekl zakladatel kosmetické kliniky Dr. Ross Perry. „Je vidět, že důkladně pečuje o svou pleť – a to je podstata boje proti stárnutí,“ dodala kosmetická expertka Ifeoma Ejikeme.

Vizážisté jsou tedy z její postavy i oblečení nadšení. Odborníci ale odmítají věřit, že by tato dokonalost byla dílem přírody. „Pravděpodobně má za sebou pár decentních zásahů plastických chirurgů – pár botoxových injekcí a drobnější facelift už nejspíš proběhly,“ shodují se experti na plastickou chirurgii. Brigitte Trogneux však tyto spekulace popírá. Je však ráda, že je za svůj vzhled stále chválena.

VIDEO: Emmanuel Macron slavil vítězství s manželkou i vnučkou!



Přečtěte si
rannirosa
3. 9. 2019 • 17:47

Take me prekvapuje, ze o ni stale pisi, ze ma mladistvy vzhled. V obliceji je starsi, nez ve skutecnosti. Telo ma cele "povadle".Oblicej si zakryva vlasama, aby ji nebylo dobre videt.Ty predni zuby jsou moc falesne.Je rozdil byt stihla nebo vychrtla.

-bello-
17. 5. 2017 • 00:21

mrkevmrkev bingo !

mrkevmrkev
15. 5. 2017 • 21:56

Veď je to Majka ,,Spadla z oblakov,,.

-bello-
14. 5. 2017 • 14:58

rocky jak znám frantíky , volí toho, kdo jim zachová jejich výjimky socialistické práce a je jim úplně jedno, jestli je to či není úchyl.Oni potřebují zachovat stav jaký je, ne aby je le Penová hnala k pořádku a do práce Od toho taky lpí na setrvání v unii. Tak proto!

-bello-
14. 5. 2017 • 14:55

anka Anko, zajímavý je, že všichni ( kromě tebe ) pochopili, že článek není o Zemanovi, ale Macronovi . Jak s tou informací naložíš ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.