Ledecký si z Tváře udělal výnosný byznys! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ledecký si z Tváře udělal výnosný byznys!

Porotcování se Ledeckému rozhodně vyplatilo.
Porotcování se Ledeckému rozhodně vyplatilo. (profimedia.cz)

Nový kšeft rozjíždí Janek Ledecký (54). Teď mu budou vydělávat hvězdy Tváře! Porotce novácké show bez skrupulí zapřáhl do svého nového muzikálu zpěváky, kteří zazářili napříč všemi třemi řadami.

Mezi prvními mu padla do oka Anička Slováčková (21), hvězda druhé Tváře. „Janek mě oslovil, zda bych si v Iagovi nechtěla zahrát Desdemonu. S radostí jsem souhlasila,“ přiznala dcera Dády Patrasové (61) a Felixe Slováčka (73).  Jejího milence Cassia ztvární David Gránský (25). Na rozdíl od Aničky musel podstoupit konkurz, ale roli samozřejmě díky Ledeckému získal. Stejně jako Milan Peroutka (27), který se s ním bude alternovat.

V titulní roli se pak bude s Jankem střídat Petr Vondráček (41) z první Tváře. „Iago je zištný, vypočítavý křivák s velkou schopností manipulovat s lidmi. Nestydí se bez jakýchkoliv skrupulí ničit svému okolí život, a přitom klidně usínat. Proto jsem rád, že si své postavy nepouštím úplně k tělu. Prakticky vůbec, což je správné, protože člověku by z toho taky mohlo přeskočit,“ řekl deníku Aha! Vondráček.

Nejsou drazí...
„Janek jako autor hudby a textů v novém muzikálu vsadil na hvězdy televizní show i z toho důvodu, že nejsou drahé,“ prozradil Aha! nejmenovaný zdroj z pražského Divadla Hybernia, kde se má muzikál Iago podle Shakespearova Othella uvádět od 21. září. Podle našich informací dostanou za představení tři čtyři tisíce, přičemž běžně se platí dvojnásobek i víc. Vše tedy nasvědčuje tomu, že porotcování v televizní estrádě se Ledeckému vyplácí dvojnásobně.

VIDEO - Janek Ledecký: O prachy mi v Tváři nejde!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.